Patura din softshell-multicam

199,00 lei

Stoc epuizat

Patura din softshell Ihamac este special conceputa pentru utilizarea in hamac in noptile racoroase sau diminetiile cu roua. Waterproof, windproof, breathable! Produs in Romania!

Compare

Produse cumparate la pachet

Patura din softshell-multicam este realizata din material tehnic tip softshell si imbina cu succes cateva dintre caracteristicile necesare unui confort sporit outdoor.

Patura din softshell-multicam Ihamac este special conceputa pentru utilizarea in hamac in noptile racoroase sau diminetiile cu roua.

Deoarece este mult mai elastica fata de alte materiale, este calduroasa prin intermediul stratului de microfleece de la interior. In acelasi timp este water repellant, waterproof, windproof si respirabila.

Materialul tehnic folosit beneficiaza de 10.000 mm rezistenta la apa si 3000 mm respirabilitate. De asemenea, este anti-mucegai si prietenos cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100).

Softshell Blanket Ihamac se poate folosi pe tot parcursul anului. Are aplicatii nenumarate: patura camping, tenda de ploaie, acoperis de urgenta, patura de supravietuire, accesoriu bushcraft si supravietuire.

Disponibila in 6 culori: Olive Green, Brown , Camuflaj, Forest green, Orange si Multicam

Greutate: 950 g

Dimensiune: 200x 148 cm
detalii tehnice

Patura din softshell-multicam este un produs Ihamac, fabricat in Romania!

In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi, hamacul este vestitorul primaverii. El reprezinta relaxare sau joaca, reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate,  natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e o necesitate pe care societatea actuala o impune.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace tehnice profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, treehugger, tende si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

 

Informații suplimentare

Greutate 950 g
Dimensiuni 200 × 148 cm
Producator

Culoare

Marime

Material

Greutate

Activitate

, , , , , ,

Main Menu