Hennessy Hammock

  Hennessy Hammock au fost inventate de catre Tom Hennessy, un designer din Insulele Galiano, coasta vestica a Canadei.

  La varsta de 16 ani, Tom facea excursii cu bicicleta la sfarsit de saptamana de cate 200 de mile intre Washington D.C. si Muntii Apalasi.

  „Caram cantitati minime de mancare si apa, un sac de dormit usor si un hamac US Army Jungle. Acesta era folosit de armatele americare in cel de-al doilea razboi mondial. Mi-a placut acest hamac deoarece se comprima intr-un saculet destul de mic. Nu avea bete sau rama si era perfect pentru a te misca usor si rapid in natura.

  HHFront Logo

  Mai tarziu, in facultate, mi-am imprumutat hamacul unui „prieten” care nu l-a mai returnat niciodata. Cu trecere anilor, a inceput sa-mi lipseasca acest mic obiect din trusa. Am decis intr-o vacanta de iarna, sa reproduc vechiul meu hamac de armata.” Tom Hennessy- Hennessy Hammock

  Lui Tom i-au fost necesari 6 ani si peste 50 de modele de hamace ca sa ajunga la forma finala. Hamacele Hennessy sunt  patentate si recunoscute in toata lumea ca fiind unele dintre modelele de referinta in aceasta industrie.

  Modelul de hamac HENNESSY EXPEDITION ZIP este cel mai popular model al celor de la Hennessy Hammock, cu toate caracteristicile brevetate inclusiv ale buzunarelor, chingilor de prindere si a sistemului de protectie a scoartei copacilor.

  Hamacul Expedition Zip al celor de la Hennessy poate fi folosit in toate activitatiile outdoor, calatorii, pescuit si vanatoare, expeditii, bushcraft, supravietuire, precum si in alte activitati in care ai nevoie de confort si durabilitate.

  Hennessy Expedition Zip beneficiaza de fermoare laterale facilitand astfel confortul daca planuiesti sa dormi in hamac.

  Hamacele Hennessy sunt printre cele mai bune solutii de camping usor si confortabil, dedicate calatoriilor si aproape tuturor sporturilor outdoor.

  Gasiti aici intreaga gama Hennessy Hammock

  Main Menu