Ihamac

  Ihamac este un proiect nacut din pasiune pentru outdoor, camping, bushcraft, drumetii, trekking.

  Hamacele din gama „traditional” Ihamac sunt asemanatoare ca aspect cu hamacele marinaresti, carora le-am adaugat interpretari ale motivelor populare romanesti. De ce marinaresti? Pentru ca au dimensiuni mari, sunt confortabile si sunt realizate 100% din fibre naturale de bumbac. Ca sa pastram originea naturala a componentelor acestui hamac, am adaugat pentru ancorare franghie de iuta, realizata, de asemenea, in Romania, care rezista la 150 de kg.

  Atentie! Fiind o fibra naturala 100%, aceasta este biodegradabila, dar si higroscopica (are proprietatea de a absorbi umiditatea si apa), astfel te rugam sa verifici de fiecare data integritatea acesteia si in cazul in care fibra este deteriorata, sa o inlocuiesti. Ihamac

  ihamac-bicicleta

  Ihamac- traditional vine impachetat intr-o sacosa de umar eleganta si practica pe care o poti folosi si fara hamac, brodata de asemenea intr-un atelier romanesc.

  Pachetul contine:
  hamac : tesatura de bumbac 100%, dimensiune: 3m x 1.5 m ( L-l), sustine persoane pana la 150 kg, buzunar lateral 15x 10 mm.
  – franghie: franghie de iuta 100%, 10 m, sustine 150 kg
  – sacosa: tesatura de bumbac 100%, broderie.

  Modele de sacosa disponibile:
  Model rosu Maci
  Model verde – Trifoi cu patru foi
  Model albastru – Albastrea

  Ihamac – Traditional este primul model propriu Ihamac. Pe viitor urmeaza sa dezvoltam si alte modele la fel de atragatoare si practice pentru voi.

  Main Menu