Hamacele Hennessy Hammock

  Hamacele Hennessy Hammock au fost inventate de catre Tom Hennessy, un designer din Insulele Galiano, coasta vestica a Canadei.

  HHFront Logo

  La varsta de 16 ani, Tom facea excursii cu bicicleta la sfarsit de saptamana de cate 200 de mile intre Washington D.C. si Muntii Apalasi:
  „Caram cantitati minime de mancare si apa, un sac de dormit usor si un hamac US Army Jungle, folosit de armatele americare in cel de-al doilea razboi mondial. Mi-a placut acest hamac deoarece se comprima intr-un saculet destul de mic, nu avea bete sau rama si era perfect pentru a te misca usor si rapid in natura.

  Mai tarziu, in facultate, mi-am imprumutat hamacul unui „prieten” care nu l-a mai returnat niciodata. Cu trecere anilor, a inceput sa-mi lipseasca acest mic obiect din trusa si am decis intr-o vacanta de iarna, sa reproduc vechiul meu hamac de armata.” Tom Hennessy

  Lui Tom i-au fost necesari 6 ani si peste 50 de modele de hamace ca sa ajunga la forma finala. Hamacele Hennessy Hammock sunt  patentate si recunoscute in toata lumea ca fiind unele dintre modelele de referinta in aceasta industrie.

  Main Menu