Kershaw, EDC la superlativ

kershaw

Kershaw, EDC la superlativ

De la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate. Chiar si modelele ieftine sunt impresionante.
Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantie limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca briceag in camping, bushcraft, surpravietuire, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC de baza.

ISTORIA KERSHAW

Industria cutitelor s-a schimbat foarte mult in ultimii 40 de ani. Cu toate acestea, compania Kershaw isi respecta si astazi angajamentul in ceea ce priveste calitatea produselor sale.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a realizat de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon.
In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Pentru a garanta cea mai buna calitate, Pete a cautat un furnizor de top pentru a produce cutitele sale

Astfel s-a creat un parteneriat cu Kai Group, companie Japoneza care producea si exporta international cutite de cea mai buna calitate de mai bine de 65 de ani

Dupa 1990 compania Kershaw intra in perioada moderna si incepe sa produca modele noi de EDC, unele prezente si astazi in oferta.
In 1995 compania incepe sa produca primele foldere din seria Liner.
In Japonia, Koji Endo, directorul Kai group, este de parere ca partenerul sau american, Kershaw nu a atins potentialul maxim si decide sa investeasca intr-o noua fabrica de productie la Wilsonville USA impreuna cu o noua echipa de productie.
Dupa ce Pete Kershaw se retrage din industrie, Jack Igarashi a fost numit noul CoO al Kai USA. Igarashi a adus o mentalitate noua in SUA, aceea de a oferi intotdeauna calitate alaturide tehnologie si inovatie.

Astfel apare noua tehnologie si inovatie Kershaw de deschidere a unui EDC folder, SpeedSafe®.

Tehnologia a fost introdusa in 1998 si a fost de un real succes in randul industriei si a fanilor EDC.
Desi, de-a lungul timpului numeroase alte inovatii au fost aduse produselor sale, SpeedSafe® ramane cea mai importanta ‚descoperire’ a celor de la Kershaw si reprezinta o mare parte din identitatea acestora.

 

Astazi, compania continua sa inoveze prin noi proiecte si tehnologii in sediul sau din Tualin, Oregon.

Gasesti aici toata oferta Kershaw

Main Menu