Coghlans – Accesorii camping, bushcraft si supravietuire

Topor Coghlans
Coghlans – Accesorii camping, bushcraft si supravietuire

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii de camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut in mai mult de 7 milioane de exemplare in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei s-a extins și mai mult in zona accesorii camping, bushcraft, supravietuire si accesorii outdoor Coghlans.Prajitor-de-paine-pentru-camping

Firma canadiana Coghlans se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlans si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea.

Amnar magneziu Coghlans ideal pentru camping, outdoor, pescuit, calatorii, bushcraft. Perfect in situatii de supravietuire

Pentru a face fata cererii in crestere Coghlans a incheiat doua parteneriate strategice. Opportunity Partners din SUA si ImagineAbility din Canada, sunt doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza accesorii camping produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlans – Accesorii camping, bushcraft si supravietuire au un raport calitate/ pret excelent. Aici puteti gasi produse de outdoor diversificate de la folii de supravietuire, amnare, busole pentru orientare, produse anti-insecte, topoare, hamace si multe altele.

Toate produsele Coghlans AICI

 Coghlans – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Despre Ihamac

In zilele noastre hamacele si accesorii camping au devenit populare in toata lumea, fiind folosite in drumetii si camping. In alpinism, camping, pescuit, devin incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii. Reprezinta relaxare sau joaca, reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor. Avem o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement. Avem hamace tehnice, profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra. Avem insa si hamace de relaxare, accesorii hamace, camping, saci de dormit si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

Main Menu