DD HAMMOCKS – Hamace confortabile produse in UK

ddhammocks

DD HAMMOCKS – Hamace confortabile produse in UK

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala. Gama e completata deunul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

Sper sa va placa produsele celor de la DD Hammocks, mie cu siguranta mi-au facut cu ochiul.

DD Hammocks

Fondatorul – Nick in Rinjani, Indonesia

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. El reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok, Indonesia pana in Edinburgh, Scotia.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

Din dorinta de a realiza produse de calitate si utile stilului sau de viata, Nick continua inovatiile pentru hamacele folosite. Conduce din Scotia si pana in Mongolia intr-o Skoda. Masina e adaptata special pentru atarnarea hamacelor si camping cu hamacul, petrecand peste o luna dormind in hamac. O expeditie istovitoare si dezastruoasa in munti, pe insula Cardamom din Cambogia in timpul musonului, intareste si mai mult dorinta de realizari. Urmeaza o calatorie cu un Land Rover in Sahara si inapoi in UK si multe alte drumetii periculoase dar spectaculoase.

Dorinta lui Nick de la DD HAMMOCKS este ca utilizatorii produselor sa se inspire din calatoriile sale si sa le repete.

Personal gasesc hamacele DD Hammocks unele dintre cele mai utile hamace pe care le-am testat, confortabile si statioase. Accesoriile precum sacul de dormit special conceput pentru hamac, gama lightweight, carabinierele si altele pe care va invit sa le descoperiti singuri, fac din DD Hammocks una dintre companiile cu cele mai multe accesorii dedicate de pe piata.

DD Hammocks

Din Scotland in Mongolia: Masina de “camping” a hamacului aproape de Kazakhstan – aproape de granite cu Kyrgyzstan .

Main Menu