Hamace Ticket to the Moon

hamac-ticket-to-the-moon-lightest

Hamace Ticket to the Moon, pentru toti iubitorii de drumetii si camping.

Hamacele de tura Ticket to the Moon, realizate manual in Indonezia, vin dupa 25 de ani de experienta, teste si recunoastere mondiala. Sunt esentiale pentru iubitorii de drumetii si camping, fie ca fac excursii prin salbăticie, fotografiaza, citesc in parc sau il folosesc pentru un somn relaxant in natura.

Hamacele Ticket to the Moon (TTTM) au fost testate în climate diferite din întreaga lume pentru a asigura standarde inalte aventurilor voastre in natura.

Hamac Ticket to the Moon

Hamace Ticket to the Moon

 

Am decis sa aducem in magazinul Ihamac produsele Ticket to the Moon deoarece sunt printre singurele branduri  din lume care asigura o garantie a produsului de 10 ani cat si pentru faptul ca materialele sunt produse sub standardul OEKO-TEX®Standard 100.

Ticket to the Moon este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia. Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta iar fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele Ticket To The Moon.

Ticket to the moon este mai degraba o comunitate bazata pe pasiuni comune. TTTM nu aduce pe piata doar produse inovative, ci promoveaza un stil de viata.

 

ticket to the moon flower

Tesatura hamacelor TTTM este rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100). Hamacele Ticket to the Moon sunt disponibile in cinci dimensiuni si mii de combinatii de culori iar fiecare este livrat intr-un sac de compactare pe masura.

Hamacul de camping Ticket to the Moon este livrat într-un sac de compactare.  Devine astfel ideal ca accesoriu de calatorie fiind perfect pentru a trage un pui de somn sau doar pentru relaxare. Creeaza si un loc de joacă minunat.

Sistemul de ancorare original TTTM folosind cârlige inoxidabile si funii nautice ramane cel mai usor si cel mai sigur disponibil pe piața. De-a lungul anilor, TTTM a dezvoltat o gama completa de hamace.

Accesoriile de hamac precum The Tarp, The Mosquito Net 360 ° și The Carabiner sunt si ele foarte cunascute. Materialul de inalta calitate si finisarea manuala fac ca toate produsele sa fie potrivite pentru calatorie sau pentru uz zilnic. Hamace Ticket to the Moon

ticket-to-the-moon

Hamacul de calatorie/ drumetii Ticket to the Moon este disponibil in mai multe dimensiuni:

Mini– 150×100 cm – Ideal pentru copii, animale de companie sau utilitar pentru depozitare.

Compact– 320 x155 cm, vine intr-o singura combinatie de culoare si cantareste 500 grame.

Original – are o lungime de 320 cm si o latime de 200 cm. Este hamacul TTTM cel mai popular. Cantareste 600g si este disponibil in diverse variante de culori, culoare unitara sau combinatie de 2 culori.

The King Size ofera un spatiu suplimentar pentru persoanele care cauta un confort final. Greutatea de 700 de grame este compensata din plin de spatiu extra de pana la 230 cm pe latime. Astfel asigura o mai mare zona de confort si pozitionare in timpul somnului.

ticket to the moon royal blue

Desi hamacul este dedicat unei singure persone, cei de la TTTM au reusit sa faca 2 modele care sfideaza spatiul.

Hamace Ticket to the Moon

Hamacul Honeymoon este o opțiune pentru cupluri avand o dimensiune de 5×3 mt. The Mammock este un hamac gigant cu dimensiuni de petrecere, 8 mt x 4,5 mt. Acesta ofera spatiu și stabilitate inegalabile fiind folosit pentru exercitii de team building sau pentru festivaluri.

TTTM folosește materiale reciclate, transformand tesaturi suplimentare in produse frumoase. Comertul echitabil si binele global sunt devizele companiei. Prin intermediul Fundatiei TTTM sunt sustinute triburi din Indonezia de Est.

 

 

Main Menu