Thermacell

Thermacell-Aparat anti-insecte portabil

Thermacell – Aparat anti-insecte portabil – istorie si inovatie in aparatele repelente portabile

Compania a fost fondata in 1981 si a fost cunoscuta initial sub numele de Schawbel Corporation, fondata de Bill Schawbel. Thermacell Repellents, Inc si-a inceput activitatea si cercetarea prin dezvoltarea primelor aparate de incalzire fara fir.

Pana in anul 2000, cand a fost lansat primul aparat anti-insecte portabil Thermacell, compania a produs aparate de ingrijire a parului pentru Conair, si alte produse portabile bazate pe butelii cu butan.

Thermacell-Aparat anti-insecte portabil

Compania a inceput dezvoltarea unui repelent portabil inca din 1994. Dupa ani de dezvoltare riguroasa, inregistrare la EPA (Agentia de Protectie a Mediului- USA) si testare, dispozitivul a fost lansat publicului in 2000.

A fost nevoie de mai mult de patru ani pentru ca primul produs sa fie lansat pe piata, rafinat, testat si aprobat.

Aparat anti-insecte portabil
Istoric Thermacell

MR-1 a fost primul repelent portabil al companiei. Multe modele sunt inca in oferta si astazi! MR300 este a patra generatie a repelerului portabil Thermacell. S-a lansat in Marea Britanie si Irlanda in vara anului 2018.

Aparat antiinsecte portabil ThermaCELL 1Aparatele repelente portabile folosesc principiul de functionare a caldurii pentru a activa un sistem repelent. O cantitate minuscula de solutie creeaza o zona de protectie de 20 de metri patrati in jurul utilizatorului. In acest fel, tantarii si alte musculite sunt oprite in zbor, inainte de a se aseza pe piele. Astfel, Thermacell reduce atat muscaturile, cat si discomfortul intepaturilor. Produsele Thermacell sunt extrem de eficiente castigand respectul si increderea expertilor outdoor din intreaga lume. Repelentii Thermacell s-au dovedit eficienti in unele dintre cele mai grave conditii.

De exemplu, armata americana a folosit produsele de mai bine de doua decenii in Irak si Afganistan, precum si in multe alte zone.Un aspect foarte important este recunoasterea Thermacell privind eficacitatea si siguranta de catre Agentia SUA pentru Protectia Mediului, precum si institutii nationale similare din Europa, Australia, Asia si Marea Britanie.

Prezent

Astazi, compania este inregistrata in peste 30 de tari. Thermacell-Aparat anti-insecte portabil este alimentat cu combustibil si creaza o zona de protectie impotriva tantarilor de 15 metri. Tehnologia repelenta zonala Thermacell elimina nevoia de lotiuni sau spray-uri cu substanta DEET, oprind tantarii inainte ca acestia sa va deranjeze sau sa intepe.Alimentat de un cartus de combustibil care dureaza pana la 12 ore si cartuse repelente care dureaza pana la 4 ore fiecare – Thermacell ofera protectie impotriva tantarilor din curte sau din locul de campare fara a fi necesara electricitatea.

Thermacell-Aparat anti-insecte portabil

Tehnologia Thermacell alimentata cu combustibil foloseste repelent activat prin incalzire pentru a crea o zona de protectie invizibila, fara parfum, impotriva tantarilor. Dispozitivele sunt alimentate de un cartus de combustibil mic, care asigura caldura. Deasupra gratarului metalic este introdusa o mica pastila cu repelent anti-insecte. Caldura disperseaza solutia din pastila in aer, creand zona de protectie.Substanta repelenta, allethrin-ul, este o copie sintetica a unui repelent natural gasit in plantele de crizantema nu are efect asupra mamiferelor, dar este toxica pentru animalele subscvatice asa ca aveti grija sa nu folositi pastilele in apropierea apei si sa nu aruncati pastilele folosite in apa.

Thermacell-Aparat anti-insecte portabil

Aparatul anti-insecte portabil este recomandat de toti specialistii outdoor, iar avantajele acestuia sunt consistente:

-fara solutii mirositoare sau daunatoare aplicate direct pe piele

– fara insecticid DEET

-uc

-fara efecte asupra oamenilor

Toate produsele ThermaCELL le gasiti AICI

 

 

 

 

Main Menu