Rucsac Ultralight Backpack Plus Ticket to the Moon

199,00 lei

Stoc epuizat

Rucsac Ultralight Backpack Plus Ticket to the Moon un produs special pentru drumetie.

25 lt si cantaresc doar 178 grame.

Ideal camping, bushcraft, drumetii, camping cu hamacul, supravietuire, outdoor!

Compare

Rucsac Ultralight Backpack Plus Ticket to the Moon un produs special realizat pentru drumetie.

Volum 25 lt si cantareste doar 178 grame.

Are integrat un compartiment pentru laptop, sustinere chinga piept, nenumarate optiuni de depozitare. Este un model ideal pentru hiking, tura rapida, calatorie, dar si activitate zilnica.

Caracteristici Rucsac Ultralight Backpack Plus Ticket to the Moon:

Culoare: Gri

Material: High grade parachute Nylon

Greutate: 178g

Dimensiune: 48x50x20

Dimensiune impachetat: 10 x 7 x 6 cm

Incarcare: maxim 15 lt.

Garantie 10 ani


In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca, reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

TTTM este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia. Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta iar fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele Ticket To The Moon.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

 

Informații suplimentare

Greutate 178 g
Dimensiuni 48 × 20 × 50 cm
Culoare

,

Material

Activitate

, , , , , , ,

Producator

Main Menu