Paracord 10 m

26,00 lei

29 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Paracord 10 m, cordelina utilitara poate fi folositoare in activitatiile de bushcraft, camping sau supravietuire. Produs foarte rezistent si usor. Doar 78 de grame!

Compare

Paracord 10 m, cordelina utilitara care poate fi folositoare in activitatiile de bushcraft, camping si supravietuire.

Ideala pentru ancorarea Tendei .

Lungime: 10m

Culoare: negru

Gramaj: 78 g

Include: Paracord 10 m, 4mm

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight, Paracord 25 m

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna. Paracord 10 m

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume, reusind sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Dorinta lui Nick este ca utilizatorii produselor DD sa se inspire din calatoriile sale si sa faca la randul lor asemenea calatorii spectaculoase.

 

Informații suplimentare

Greutate78 g
Dimensiuni10 cm
Producator

Main Menu