Tactical 275 Cord Atwood Rope

43,00 lei

Tactical 275 Cord Atwood Rope - paracord realizat din 4 fire interioare din nylon cu o rezistenta la tractiune de 125 kg.

Datorita grosimii de doar 2.4 mm si a structurii sale cu 4 fire impletite, aceasta cordelina este esentiala cand construiesti un adapost sau iti repari echipamentul outdoor. O cordelina excelenta pentru realizarea unui ridgeline la tenda sau ancorare.

Desi este dedicat activitatilor outdoor, paracordul poate fi folositor si in gospodarie la micile reparatii sau hobby, aplicatii militare, worshopuri tehnice.

2.4 mm, 4 fire interioare realizate fiecare din cate 8 fire individuale, rezistenta de rupere la tractiune: 125 kg.

Clear
Compare

Produse cumparate la pachet

Tactical 275 Cord Atwood Rope 30 m – paracord realizat din 4 fire interioare din nylon cu o rezistenta de rupere la tractiune de 125 kg.

Datorita grosimii de doar 2.4 mm si a structurii sale cu 4 fire impletite, aceasta cordelina este esentiala cand construiesti un adapost sau iti repari echipamentul outdoor. Ideala pentru bushcraft, supravietuire, aplicatii militare, workshop supravietuire, foto etc.

Desi este dedicat activitatilor outdoor, paracordul poate fi folositor si in gospodarie la micile reparatii sau hobby.

Aceasta cordelina ar trebui sa stea la baza trusei EDC, in BOB sau masina. Nu putrezeste si este rezistenta la murdarie, rugina si radiatiile UV. Nu isi pierde culoarea chiar si dupa folosinta indelungata.

Paracordul Tactical 275 Cord este folositor in caz de supravietuire, bushcraft, camping, hobby, pescuit si vanatoare etc.

Paracordul este una dintre cele mai versatile cordeline din lume realizata din materiale high-tech, usor si compact. Cele 4 fire interioare sunt realizate din nylon si au camasa din Polyester, astfel incat cei 30 de m se pot transforma in de sute de metri de cordelina utilitara.

Fabricat in USA de catre unul dintre cei mai mari producatori de paracord 550 din lume, Atwood Rope MFG.
Specificatii Tactical 275 Cord Atwood Rope:

Greutate: 140 grame

Lungime: Aprox 30m

Diametru: 2.4 mm

Caracteristici Tactical 275 Cord Atwood Rope :

Sustine minim 125 kg rezistenta la tractiune

Rezistent UV, realizat din Nylon

atwood-rope-paracord


Atwood Rope MFG ste o companie americana care si-a inceput activitatea in 1985 si este in prezent unul dintre cei mai importanti producatori de cordeline utilitare din lume. Produsele Atwood deservesc multe zone din industie, comercial, industrial, electric, utilitare etc.

Paracordul Atwood Rope MFG este recunoascut la nivel mondial de catre amatorii outdoor. Produsele Atwood sunt testate si garantate conform specificatilor si nu te vor dezamagi in utilizarea de zi cu zi sau in situatii de supravietuire.

Toate produsele Atwood Rope

Produs in Ohio, SUA.

 

Informații suplimentare

Greutate 254 g
Activitate

, , , , , , ,

Greutate

Producator

Culoare

, , ,

Main Menu