Gel de incalzire cu etanol

5,00 lei

In stock

Gel de incalzire cu etanol aplicabil in orice activitate outdoor, camping, supravietuire, bushcraft, drumetii montane pentru incalzirea apei sau folosirea impreuna cu o minisoba portabila.

Compare
  • 11,00 lei
  • 49,00 lei
  • 16,00 lei
  • 199,00 lei230,00 lei
  • 199,00 lei235,00 lei

Gel de incalzire cu etanol. Greutate: 200 grame

Gelul de incalzire (este folosit in general in catering pentru mentinerea temperaturii mancarurilor gatite) este un amestec vascos din etanol. Datorita compozitiei sale unice este potrivit si pentru folosirea in interior.

Pasta inflamabila este deosebit de populara pentru utilizarea pe scara larga in gastronomie.  In turismul montan si oriunde este necesar sa se foloseasca foc deschis (chafing, fondue, wok, farfurie, rechud, sobe portabile etc.)

Este aplicabil in orice activitate outdoor, camping, supravietuire, bushcraft, drumetii montane pentru incalzirea apei sau folosirea impreuna cu o mini soba portabila sau sub un suport cum este prajitorul de paine portabil de la Coghlans.

Gelul de incalzire este realizat din etanol de calitate pentru a atinge o temperatura cat mai mare. Nu contine methanol de aceea poate fi folosit si la interior, nu produce cenusa si nu lasa urme in urma utilizarii.

Gel de incalzire cu etanol are o flacara clara albastruie si nu are miros.

Atentie! Cand este aprins, recipientul ajunge la o temperatura foarte mare si trebuie manevrat cu grija.  Gelul de incalzire cu etanol se poate refolosi!

Pasta cu etanol FIRE GEL poate fi folosita in situatii de supravietuire sau in situatii cand ai nevoie de a-ti incalzi o suprafata foarte mica spre exemplu cort mic, bivi, cort amenajat din tenda etc.

Cutia cu Gel de incalzire cu etanol are 200 g si are o durata de functionalitate de pana la 4 ore.

 

Informații suplimentare

Greutate 200 g
Activitate

, , , , , , ,

Main Menu