Chibrituri rezistente la apa Coghlans

24,00 lei

Stoc epuizat

Chibrituri rezistente la apa Coghlans. Aproximativ 40 de bete de chibrit intr-o cutie. Ideal pentru vanatori, pescari sau camperi.

Compare

Produse cumparate la pachet

Chibrituri rezistente la apa Coghlans

Aproximativ 40 de bete de chibrit intr-o cutie. Ideal pentru vanatori, pescari sau camperi.

Betele nu se pot aprinde accidental, trebuie sa fie lovite de suprafata de aprindere.

Contine 4 cutii de chibrituri si fiecare cutie contine aproximativ 40 de bete.

Pentru a se aprinde trebuie sa loviti batul de suprafata de aprindere.

Daca aceasta suprafata este uda sau umeda, folositi un prosop sau o carpa pentru a absorbi umezeala.


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber. Chibrituri rezistente la apa Coghlans

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu