Mini topor Coghlans

119,00 lei

In stock

– material: cap de otel carbon SK-5 din otel inoxidabil cu placare satinată

Compare

Mini topor Coghlans

Mini Toporul Coghlans  este un instrument indispensabil pentru camperi, backpackeri, vanatori si alti entuziasti care au nevoie de un topor robust, mic, functional și care ocupa putin spatiu.

Caracteristici mini topor Coghlans:

– tais 50-55 HRC ;

– maner de cauciuc anti-alunecare; Teaca de nailon negru pentru protectie.

– material: cap de otel carbon SK-5 din otel inoxidabil cu placare satinată;

– greutate: 14,5 oz. (411 g)

–  lungime: 25cm;

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Greutate411 g
Producator

Main Menu