Topor Kershaw Deschutes

390,00 lei450,00 lei (-13%)

In stoc

Topor Kershaw Deschutes ideal camping, bushcraft, supravietuire. Maner full tang si constructie robusta.

Compare

Produse cumparate la pachet

Topor Kershaw Deschutes

Kershaw Deschutes este un model de topor cu design modern realizat din materiale de noua generatie care confera usurinta in utilizare. Lama toporului este decupata pentru a reduce greutatea si a oferi un locas pentru a prinde o curea de protectie.

Manerul este full tang si este acoperit cu material nylon fibra de sticla cu insertii din cauciuc care ofera priza excelenta in timpul utilizarii.

Caracteristici:

– Greutate 711 g fara teaca 803 cu teaca;
– constructie full tang;
– lungime lama: 8.9 cm;
– otel lama: 3Cr13;
– finisaj lama: Black-oxide;
– material maner: nylon fibra de sticla cu insertii cauciuc;
– grosime maner: 21.5 mm;
– lungime totala:. 35.6 cm;

Cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un produs outdoor de calitate.

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele, cutitele si topoarele Kershaw reprezinta un obiect pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a produselor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. Briceag Kershaw Gadsden

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 711 g
Dimensiuni 35,6 cm
Producator

Main Menu