Lampa anti tantari portabila ThermaCELL Scout

258,00 lei

Stoc epuizat

Aparat antiinsecte portabil ThermaCELL – MR-JT  aparat antiinsecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 21m²

Compare

Produse cumparate la pachet

Lampa anti tantari portabila ThermaCELL Scout

Lampile ThemaCELL rezolva vesnica problema a sursei de lumina care atrage tantari sau alte insecte zburatoare. Lampa anti tantari portabila ThermaCELL Scout functioneaza cu 4 baterii AA (nu sunt incluse) care alimenteaza LED-ul a carui putere maxima este de 220 lumeni.

Insectele sunt atrase de lumina lampii, dar substanta activa emanata de pastila integrata are un efect devastator asupra acestora. Ofera protectie pe o raza de 5m in jurul lanternei.

Aceasta lampa poate fi folosita ca element decorativ sau ca sursa de lumina ambientala, eliminand totodata si tantarii agresivi.

O butelie asigura gaz pentru aproximativ 40 ore de ardere continua daca este setata pe modul de iluminare economic la 55 de lumeni. In jur de 10 ore daca este setata pe modul de iluminare maxim la 222 lumeni, iar o pastila ofera protectie in jur de 4 ore.

Lampa anti tantari portabila ThermaCELL Scout dispunde de 4 moduri de iluminare High, Low, Medium si Stroboscopic.

Are incorporat un carlig de prindere, iar baza este rezistenta, acoperita cu un strat de cauciuc.

Pachetul contine:

– 1 Lampa

– 1 Butelie cu butan 

– 1 Pastila cu repelent (durata maxima de viata 12 ore)

In ultimii 20 de ani, solutiile portabile repelente Thermacell au protejat milioane de oameni de efectele mai putin placute ale intepaturilor de insecte.

Thermacell ofera protectie zonala impotriva tantarilor, tinandu-i pana la 5 metri distranta. Tehnologia repelenta a solutiilor portabile Thermacell elimină nevoia de lotiuni sau spray-uri aplicate pe piele. Astfel, tu si familia ta, puteti sa va bucurati in aer liber, fara sa va faceti griji pentru tantari sau alte insecte sacaitoare. Dispozitivele repelente sunt alimentate fie de un cartus mic de combustibil, fie de o baterie reincarcabila. Ofera o protectie eficienta pentru timp indelungat. Daca sunteti iubitori de outdoor ca noi, dar nu vă plac tantarii, Thermacell este solutia ideala.

Aparatul anti-insecte portabil ThermaCELL ideal in activitati precum: camping, drumetie, outdoor, pescuit, vanatoare.

Informații suplimentare

Greutate

Producator

Main Menu