ThermaCell BackPacker – pastile de rezerva 24 ore

65,00 lei

In stoc

ThermaCell BackPacker - pastile de rezerva 24 ore  este compatibil cu Aparat anti tantari ThermaCell BackPacker

Pachetul contine consumabile pentru aproximativ 24 de ore de functionare. Ai protectie de pana la 98% impotriva tantarilor, mustelor si altor insecte deranjante.

Compare

ThermaCell BackPacker – pastile de rezerva 24 ore  este compatibil cu Aparat anti tantari ThermaCell BackPacker

Pachetul contine consumabile pentru aproximativ 24 de ore de functionare. Ai protectie de pana la 98% impotriva tantarilor, mustelor si altor insecte deranjante.

Asigura o zona de aproximativ 21 m patrati de protectie impotriva tantarilor si a altor insecte. Eficienta dispozitivelor ThermaCELL impotriva indepartarii tantarilor este aproape garantata, de 98%.

Pachetul ThermaCell BackPacker – pastile de rezerva 24 ore contine:

  • 6 x pastile repelente

In ultimii 20 de ani, solutiile portabile repelente Thermacell au protejat milioane de oameni de efectele mai putin placute ale intepaturilor de insecte.

Thermacell ofera protectie zonala impotriva tantarilor, tinandu-i pana la 5 metri distranta. Tehnologia repelenta a solutiilor portabile Thermacell elimină nevoia de lotiuni sau spray-uri aplicate pe piele. Astfel, tu si familia ta, puteti sa va bucurati in aer liber, fara sa va faceti griji pentru tantari sau alte insecte sacaitoare. Dispozitivele repelente sunt alimentate fie de un cartus mic de combustibil, fie de o baterie reincarcabila, oferind o protectie eficienta pentru timp indelungat. Daca sunteti iubitori de outdoor ca noi, dar nu vă plac tantarii, Thermacell este solutia ideala.

Ideal in activitati precum: camping, drumetie, outdoor, pescuit, vanatoare.

Informații suplimentare

Greutate

Producator

Main Menu