Kit reincarcare aparat anti-insecte ThermaCELL – R10 Mega Pack

362,00 lei

In stoc

Kit reincarcare aparat anti-insecte ThermaCELL - R10 Mega Pack este compatibil cu toate dispozitivele anti tantari ThermaCELL.

Kit-ul contine consumabile pentru aproximativ 120 de ore de functionare. Ai protectie de pana la 98% impotriva tantarilor, mustelor si altor insecte deranjante.

Compare

Kit reincarcare aparat anti-insecte ThermaCELL – R10 Mega Pack este compatibil cu toate dispozitivele anti tantari ThermaCELL.

Kit-ul contine consumabile pentru aproximativ 120 de ore de functionare. Ai protectie de pana la 98% impotriva tantarilor, mustelor si altor insecte deranjante.

Zona de protectie este pe o raza de 5x5m in jurul dispozitivelor. Kit-ul R10 Mega Pack contine 30 pastile cu repelent (fiecare pastila are o durata de viata de aproximativ 4 ore). De asemenea, 10 butelii cu gaz (fiecare butelie dureaza aproximativ 12 ore).

Kitul de reincarcare cu pastile de rezerva este compatibil cu toate dispozitivele anti-insecte din gama ThermaCELL: Aparate anti-insecte ThermaCELL.

Kit reincarcare aparat anti-insecte ThermaCELL – R10 Mega Pack contine:

  • 10 x cartuse gaz (mini-butelii);
  • 30 x pastile repelent.

In ultimii 20 de ani, solutiile portabile repelente Thermacell au protejat milioane de oameni de efectele mai putin placute ale intepaturilor de insecte.

Thermacell ofera protectie zonala impotriva tantarilor, tinandu-i pana la 5 metri distranta. Tehnologia repelenta a solutiilor portabile Thermacell elimină nevoia de lotiuni sau spray-uri aplicate pe piele. Astfel, tu si familia ta, puteti sa va bucurati in aer liber, fara sa va faceti griji pentru tantari sau alte insecte sacaitoare. Dispozitivele repelente sunt alimentate fie de un cartus mic de combustibil, fie de o baterie reincarcabila, oferind o protectie eficienta pentru timp indelungat. Daca sunteti iubitori de outdoor ca noi, dar nu vă plac tantarii, Thermacell este solutia ideala.

Ideal in activitati precum: camping, drumetie, outdoor, pescuit, vanatoare.

Informații suplimentare

Greutate

Producator

Main Menu