Aparat anti tantari ThermaCell Halo

258,00 lei

Stoc epuizat

Aparat antitantari ThermaCell Halo

Aparatul antitantari Halo Repeller  este unul dintre cele mai eficiente aparate impotriva tantarilor, creaza un perimetru de protectie ce ajunge pana la suprafata de 25 de metri patrati.

Compare

Produse cumparate la pachet

Aparat antitantari ThermaCell Halo

Aparatul antitantari Halo Repeller  este unul dintre cele mai eficiente aparate impotriva tantarilor, creaza un perimetru de protectie ce ajunge pana la suprafata de 25 de metri patrati.

Functioneaza pe principiul de functionare al aparatelor de camera cu pastila si placa de preincalzire, dar, datorita flacarii produse de butelia cu gaz.

Vaporii degajati nu sunt toxici, subtanta activa folosita de Therma Cell se numeste D-Allethrin si are propietatea ca nu omoara insectele ci le tine la distanta.

Caracteristici Aparat antitantari ThermaCell Halo:

– Greutate: 685g
– Dimensiune: 16.5x14x23cm
– Sistem Zone Check – care ne indica daca aparatul a ajuns la temperatura optima de protectie a zonei
– Creeaza o zona de 5 x 5 m de confort fara insecte (25metri patrati)
– Nu contine substanta DEET
– Compact, usor de transportat.
– Functioneaza si cu 4 baterii tip AA pentru activarea sistemului Zone Check
– Functioneaza cu un cartus butan.

Coletul Contine:

– 1 dispozitiv Thermacell Halo Repeller;
– 1 cartus butan (dureaza pana la 12 ore);
– 3 pastile repelent (fiecare dureaza pana la 4 ore);

In ultimii 20 de ani, solutiile portabile repelante Thermacell au protejat milioane de oameni de efectele mai putin placute ale intepaturilor de insecte.

Thermacell ofera protectie zonala impotriva tantarilor, tinandu-i pana la 5 metri distranta. Tehnologia repelanta a solutiilor portabile Thermacell elimină nevoia de lotiuni sau spray-uri aplicate pe piele. Astfel, tu si familia ta, puteti sa va bucurati in aer liber, fara sa va faceti griji pentru tantari sau alte insecte sacaitoare. Dispozitivele repelante sunt alimentate fie de un cartus mic de combustibil, fie de o baterie reincarcabila. Ofera o protectie eficienta pentru timp indelungat. Daca sunteti iubitori de outdoor ca noi, dar nu vă plac tantarii, Thermacell este solutia ideala. Lampa antitantari portabila ThermaCELL Scout

Aparat antiinsecte portabil ThermaCELL ideal in activitati precum: camping, drumetie, outdoor, pescuit, vanatoare.

Informații suplimentare

Greutate

Producator

Main Menu