Hamac Ticket to the Moon Single Dark Grey – Orange

225,00 lei

Stoc epuizat

Welcome to the tribe! Hamac Ticket to the Moon Single poate sustine o greutate de pana la 200 kg. Este dimensiunea standard de hamac single si este folosit in general in turele rapide.

Compare

Produse cumparate la pachet

Hamac Ticket to the Moon Single Dark Grey – Orange, 320 x 155 cm poate sustine o greutate de pana la 200 kg.

Este dimensiunea standard de single hammock si poate fi folosit in general in turele rapide.  Plaja de utilizare se intinde de la drumetii montane la odihna in parc, ture cu biclicleta sau motocicleta sau chiar camping in festival.

Hamac Ticket to the Moon Single Dark Grey – Orange are o greutate de 500 g si are 4 variante de culori.

Tesatura hamacelor TTTM este rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea (OEKO-TEX® Standard 100).

Hamacul de camping Ticket to the Moon este livrat într-un sac de compactare. Asta il face ideal ca accesoriu de calatorie fiind perfect pentru a trage un pui de somn sau doar pentru relaxare. Creeaza si un loc de joacă minunat.

Sistemul de ancorare original TTTM foloseste carlige inoxidabile si cordelina nautica. Ramane cel mai usor si cel mai sigur sistem disponibil pe piața.


Ticket to the Moon folosește materiale reciclate, transformand tesaturi suplimentare in produse frumoase.

Hamacele de tura Ticket to the Moon sunt realizate manual in Indonezia. Produsele sunt testate de 25 de ani, sunt testate si recunoscute la nivel mondial. Sunt esentiale pentru entuziasti trekking-ului fie ca fac excursii prin salbăticie sau il folosesc în gradina pentru un somn relaxant.

Hamacele de la Ticket to the Moon (TTTM) au fost testate în climate diferite din întreaga lume pentru a asigura standarde înalte aventurilor voastre in natura.

Am decis sa aducem in magazinul Ihamac produsele Ticket to the Moon deoarece sunt printre singurele branduri  din lume care asigura o garantie a produsului de 10 ani cat si pentru faptul ca materialele sunt produse sub standardul OEKO-TEX®Standard 100.

TTTM este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia.

Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta. Fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele TTTM

 

Informații suplimentare

Greutate 500 g
Dimensiuni 320 × 155 cm
Material

High grade parachute nylon

Producator

Culoare

,

Marime

Greutate

,

Straturi

Plasa insecte

Activitate

, , ,

Main Menu