Fierastrau pliabil Kershaw Taskmaster Saw 2

220,00 lei

Stoc epuizat

Fierastrau pliabil Kershaw Taskmaster Saw 2 – noul model al renumitului Taskmaster Saw – modelul 2012, castigator al Hunt Alaska Editor’s Choice Awards.

Taskmaster Saw 2 vine cu un maner imbunatatit si cu aceeasi lama performanta ca modelul 2012. Ideal pentru kitul de calatorie, dar util si in gradina.

Compare

Produse cumparate la pachet

Fierastrau pliabil Kershaw Taskmaster Saw 2 – noul model al renumitului Taskmaster Saw modelul 2012, castigator al Hunt Alaska Editor’s Choice Awards.

Taskmaster Saw 2 vine cu un maner imbunatatit si cu aceeasi lama performanta ca modelul 2012. Ideal pentru kitul de calatorie, dar util si in gradina.

Daca iti planuiesti o calatorie in mijlocul naturii, in camping, sesiuni de bushcraft sau supravietuire, trebuie sa te bazezi pe un fierastrau pliabil de calitate. In padurile din Romania poate inlocui cu succes toporul, contribuind la scaderea greutatii bagajeriei.

In camping il poti folosi la constructia unui adapost semi-permanent, pentru a taia lemnele de foc sau pentru diverse activitati de bushcraft.

Taskmaster Saw 2 este usor, pliabil si nu face compromisuri in ceea ce priveste durabilitatea si performanta. Astfel, poate fi folosit zilnic in gospodarie pentru curatarea copacilor, sau alte sarcini specifice.

Fierastraul Taskmaster 2 este compact, robust si pliabil, ideal pentru activitati outdoor. Are un buton de blocare a lamei pentru a asigura siguranta in timpul folosirii si transportului.

Caracteristici fierastrau pliabil Kershaw Taskmaster Saw 2 :

– material lama: otel cu concentratie mare de carbon, placat cu nichel pentru protectie aditionala a lamei

– prasele: nylon si fibra de sticla cu cauciuc pentru grip; Design care se potriveste cu Maceta Camp 10 Tan si Toporul Kershaw Deschutes

– lungime lama: 17.8 cm;

– lungime inchis: 23.2 cm;

-lungime deschis: 40.4 cm

– greutate: 247 grame;

– grosime lama: 0.95 mm

– anul lansarii: 2021


Cutite si macete de vanatoare Kershaw de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate. Maceta Kershaw Camp 10 Tan

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. 

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 247 g
Dimensiuni 40,4 × 0,95 cm
Producator

Culoare

,

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu