Foarfeca Kershaw Skeeter 3

55,00 lei

In stoc

Foarfeca Kershaw Skeeter 3

Skeeter 3 este un model de foarfeca de precizie dezvoltata de Kershaw capabila sa taie o varietate mare de materiale. Utila in diverse activitati outdoor.

Compare

Foarfeca Kershaw Skeeter 3 este un model de foarfeca de precizie dezvoltata de Kershaw capabila sa taie o varietate mare de materiale fiind utila in diverse activitati.

O lama este micro serata sporind utilitatea ei in activitati precum pescuitul unde poate taia cu succes firele monofilament in timp ce varful poate executa taieturi fine, de precizie.

Caracteristici Kershaw Skeeter 3 :

– otel: 3Cr13, finisaj satinat

– lame: 3,2 cm;

– manere: polypropilena;

– lungime totala: 10.8cm;

– greutate: 22 grame;

Impachetare: Blister;

 


Kershaw de la tehnologie premiata si materiale avansate si pana la sunetul solid al blocarii lamei, cand ai un Kershaw stii ca porti la tine un EDC de calitate. Foarfeca Kershaw Skeeter 3

Despre un Kershaw poti spune intotdeauna ca este solid, bine lucrat, fiabil si ca te poti baza pe el. Sunt motivele pentru care Kershaw ofera garantia limitata pe viata produselor sale.
Fie ca le folositi ca EDC ( Every Day Carry), in camping, bushcraft, vanatoare sau pescuit, folderele si cutitele Kershaw reprezinta un EDC pe care te poti baza.

Fondatorul Kershaw, Pete Kershaw, a inteles de la inceput importanta calitatii garantate a EDC -urilor proprii. Iubitorii de natura folosesc adesea cutite pentru vanatoare si pescuit. La sfarsitul anului 1974, a decis sa-si înceapa propria companie de cutite intr-o fabrica de ciment din Lake Oswego, Oregon. In acea perioada compania creeaza in principal cutite de vanatoare. 

Compania reprezinta un joint venture Kershaw – Kai Group Japonia cu sediul in Tualin-Oregon, SUA

 

Informații suplimentare

Greutate 22 g
Producator

Culoare

,

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu