Lanterna Campingaz Lumogaz plus

130,00 lei

Stoc epuizat

Lanterna Campigaz Lumogaz plus este o lanterna foarte eficienta, simpla ce functioneaza cu butelii cu valva Campingaz® cu ajutorul conexiunii Easy Clic® Plus.

Ideala pentru orice experienta outdoor: camping, bushcraft, supravietuire, drumetii, hiking, pescuit.

Compare

Lanterna Campingaz Lumogaz plus este o lanterna foarte eficienta, simpla ce functioneaza cu butelii cu valva Campingaz® cu ajutorul conexiunii Easy Clic® Plus.

Lanterna nu se vinde cu cartus de gaz inclus, acesta se achizitioneaza separat.

Caracteristici :

– Putere: 80 watt;
– Conectare usoara;
– Maner de transport si agatator integrat;
– Puternica si fiabila cu ajutorul globului de protectie integrat;
– Timp de functionare: > 6h cu CV270 Plus;
– > 6h 20min cu CV300 Plus;
– > 12h cu CV470 Plus;
– Greutate Lanterna Campingaz Lumogaz plus : 280g;

Campingaz – peste 70 de ani de experienta in produse outdoor
Campingaz e una dintre companiile de camping cu cea mai varianta gama de produse outdoor. S-a nascut in 1949 in Franta si timp de peste 70 de ani de la infiintare a contribuit in fiecare deceniu la crearea si imbunatatirea accesoriilor de camping.
Primul aragaz portabil, Bleuet isi datoreaza numele culorii albastre alaturi de culoarea flacarii emise, care aminteste de floarea omonima, Albastrea.
Produsul cheie al celor de la Campingaz a fost lansat impreuna cu butelia cu butan/ propan, C206 in 1955.

Campingaz a fost fondata in 1949 de trei ingineri francezi,  Colomb, Corlet si Sillon, care au lansat o butelie cu gaz reincarcabila unica, cunoscuta sub numele de bidon bleu in toata Europa.

Astazi compania vinde o gama larga de produse de camping si rulote, bazate pe utilizarea gazului in conditii de siguranta in aer liber.

Produsele Campingaz sunt ideale pentru orice experienta outdoor: camping, bushcraft, supravietuire, drumetii, hiking, pescuit. Sunt produse care au trecut testul timpului si care au devenit, cu fiecare an de existenta, emblemele unui stil de viata.

Main Menu