DD Kit Primul ajutor

49,00 lei

Disponibil pentru Comandă în Așteptare

DD Kit Primul ajutor include tot ce iti trebuie pentru accidente minore. Este perfect pentru ture lungi avand dimensiunea redusa.

 

Compare

DD Kit Primul ajutor

Kitul de prim ajutor de la DD Hammock include tot ce iti trebuie pentru accidente minore.

Este perfect pentru ture lungi avand dimensiunea redusa( incape intr-un buzunar).

Continut DD Kit Primul ajutor:

  • 2 x role bandaj
  • 2 x pachete tampoane netesute
  • 8 x bandaje adezive
  • 4 x bandaje alcool
  • manusi
  • 2 x tampoane tifon
  • Penseta
  • Forfecuta

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna. DD Kit Primul ajutor

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume, reusind sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa.

In timpul calatoriilor si bazat pe experientele traite campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

 

Informații suplimentare

Greutate80 g
Dimensiuni12 × 10 × 4 cm

Main Menu