Aparat anti tantari ThermaCell BackPacker

215,00 lei

In stock

Aparat antitantari ThermaCell BackPacker aparat anti-insecte usor, portabil care asigura un perimetru de protectie de pana la 25m². Ideal camping, bushcraft, outdoor.

Compare

Aparat anti tantari ThermaCell BackPacker

Aparatul anti tantari BackPacker  este unul dintre cele mai compacte aparate impotriva tantarilor, creaza un perimetru de protectie ce ajunge pana la suprafata de 21 de metri patrati.

Functioneaza pe principiul de functionare al aparatelor de camera cu pastila si placa de preincalzire, dar, datorita flacarii produse de butelia cu gaz.

Vaporii degajati nu sunt toxici, subtanta activa folosita de Therma Cell se numeste D-Allethrin si tine insectele la distanta.

Caracteristici:
– dimensiuni: 67 x 97 x 50 mm;
– Nu contine substanta DEET
– Compact, usor de transportat.
– Functioneaza cu un cartus butan.

Coletul Contine:

– 1 dispozitiv Thermacell BackPacker;
– 3 pastile repelent;
– husa;

Aparat anti tantari ThermaCell BackPacker

In ultimii 20 de ani, solutiile portabile repelente Thermacell au protejat milioane de oameni de efectele mai putin placute ale intepaturilor de insecte.

Thermacell ofera protectie zonala impotriva tantarilor, tinandu-i pana la 5 metri distranta. Tehnologia repelenta a solutiilor portabile Thermacell elimină nevoia de lotiuni sau spray-uri aplicate pe piele. Astfel, tu si familia ta, puteti sa va bucurati in aer liber, fara sa va faceti griji pentru tantari sau alte insecte sacaitoare. Dispozitivele repelente sunt alimentate fie de un cartus mic de combustibil, fie de o baterie reincarcabila. Ofera o protectie eficienta pentru timp indelungat. Daca sunteti iubitori de outdoor ca noi, dar nu vă plac tantarii, Thermacell este solutia ideala.

Aparat anti-insecte portabil ThermaCELL- ideal in activitati precum: camping, drumetie, outdoor, pescuit, vanatoare.

Informații suplimentare

Greutate

Producator

Main Menu