Tenda SuperLight Bikepacker DD Hammocks

495,00 lei

In stoc

Tenda SuperLight Bikepacker DD Hammocks special conceputa pentru ture cu bicicleta. Va ofera libertatea de ancorare rapida oriunde pe traseu, de la un loc linistit la marginea drumului, pana la o călătorie epică prin dealuri.

Are 13 puncte de ancorare ranforsate, cusaturi etansate care iti ofera posibilitati multiple de setup. Este ideala pentru copii, amatori sau profesionisti de bushcraft, scoli de supravietuire, drumetii montane, tabere de cercetasi.

Compare

Tenda SuperLight Bikepacker DD Hammocks special conceputa pentru ture cu bicicleta. Va ofera libertatea de ancorare rapida oriunde pe traseu, de la un loc linistit la marginea drumului, pana la o călătorie epică prin dealuri.

Instalată în doar câteva minute folosind bicicleta ca ajutor, această prelată vă va oferi un adăpost și un loc confortabil pentru un somn de noaptea (sau pentru o oprire la prânz!) înainte de a continua călătoria. O curea robustă de ancorare pe bicicleta, fixată peste ghidon, va ține bicicleta în poziție verticală, în timp ce prelata este prinsă peste șa și fixată în spate pentru un adăpost spațios și complet pentru o persoană în câteva secunde.

Gandit pentru a fi utilizat impreuna cu Bikepacker Groundsheet DD Superlight Olive Green 210cm x 150cm

Incredibil de ușor și compact
Știm că greutatea și dimensiunea pachetului sunt o considerație importantă atunci când îți împachetezi bicicleta, așa că această prelată este fabricată din material DD Hammocks SuperLight – același material complet impermeabil și ultraușor ca și popularele noastre prelate și corturi SuperLight.
Inclusiv cuiele și cureaua de ancorare, toate lucrurile cântăresc puțin peste jumătate de kilogram și se împachetează incredibil de mic – lăsând mult loc pentru mai mult în rucsacul de scaun, rulou de ghidon sau chiar buzunarul de la tricot.
Design versatil – nu doar pentru biciclete!
În ciuda numelui, nu aveți nevoie de o bicicletă pentru a folosi această prelată. Cu designul său inovator în formă de romb, o mulțime de bucle de cuier și o linie de creastă în buclă, această prelată poate fi, de asemenea, instalată folosind un cablu de vârf pentru un adăpost deasupra capului între copaci, sau chiar fixată în pământ și configurată într-un „punct plug” înființat! O opțiune perfectă pentru un adăpost de ploaie rapid, tabără de bivi la sol sau pentru a ține vântul departe de aragaz în timpul pauzei de prânz.
Caracteristici:
– Dimensiune 3,7 m x 2,3 m
– Culoare verde olive
– Greutate 320 g (excluzând cuiele și cureaua de ancorare a bicicletei)
– Incredibil de ușor, cântărind doar 320 g (numai prelată – excluzând cuiele și cureaua de ancorare a bicicletei)
– 13 puncte de ancorare – inclusiv 3 de-a lungul liniei crestei și o buclă mai lungă pentru atașarea peste șa
– Linie de prindere inclusă pentru fixarea celui mai de jos punct de ancorare de pe linia de creastă
– Curea de ancorare puternică pentru bicicletă inclusă cu mai multe bucle pentru a vă asigura bicicleta
Coletul Contine:
– Prelată DD SuperLight Bikepacker,
– 8 x cuie,
– 1 x curea de ancorare a bicicletei,
– 2 x cablu de fixare

Are 13 puncte de ancorare ranforsate, cusaturi etansate care iti ofera posibilitati multiple de setup. Este ideala pentru copii, amatori sau profesionisti de bushcraft, scoli de supravietuire, drumetii montane.

Tenda de la DD este recomandata pentru 1 hamac + adapost pentru alt echipament ( bicicleta, rucsac, etc.) O poti folosi ca acoperis pentru hamac, adapost de sine statator, loc de gatit. Prelata poate servi ca ground sheet pentru cort sau o poti transforma chiar intr-un mic cort.

Tenda-prelata sau foaia de cort este un obiect cu multiple intrebuintari in campingul cu hamacul sau orice activitate outdoor. Prelata este unul dintre cele mai utile si versatile produse utilitare din punctul nostru de vedere.

Aplicatiile foii simple de cort, tenda-prelata, se regasesc in bushcraft, pescuit, vanatoare, fotografie wildlife, camping, drumetii montane, hiking, trekking, utilitar. Gasiti AICI un articol cuprinzator despre utilitatea acestui obiect.

Marime si specificatii tehnice Tenda SuperLight Bikepacker DD Hammocks
Dimensiune 3.7m x 2.3m (adapost pentru 1 persoana, bicicleta + bagaj)
Culori
Olive Green
Greutate 320 g (doar tenda, fara accesoriile de ancorare)
Include Tenda 3.7×2.3 Olive Green DD Hammocks , 8 cuie de cort
Dimensiune pachet 24cm x 14cm x 4cm

 

Caracteristici Tenda SuperLight Bikepacker DD Hammocks:
Tenda-Prelata Material 190T polyester cu rezistenta 3000mm coloana de apa, mambrana impermeabila, cusaturi sigilate
Contine Tenda, 8cuie de ancorare+ cordelina
Puncte de ancorare 13 puncte de ancorare
Ramforsare toate cele 13 puncte de ancorare sunt ranforsate cu un material PVC foarte durabil.
Utilitate camping cu hamacul, prelungire acoperis cort, adapost bivi, bushcraft, supravietuire

 

Tipuri de ancorare Tenda SuperLight Bikepacker DD Hammocks:
Tenda prelata- 3 ancorari de baza A frame

.

Tenda/ prelata- 3 ancorari de baza: Forma A – A frame

A-frame este cel mai des intalnit setup pentru Camping cu hamacul.

Tenda se ancoreaza pe ranforsarile superioare cu o cordelina de stabilizare, denumita ridgeline.
Dupa ce am stabilit ancorarea centrala putem incepe sa ancoram cele 4 colturi ale foii de cort.

Se pot folosi toate cele 9 puncte de ranforsare in caz de vant puternic, uragan etc, dar de obicei intinderea celor 4 corturi sunt de ajuns pentru aproape orice situatie normala de camping.

 

Tenda prelata- 3 ancorari de baza: Diamond frame

.

Forma Diamant – Diamond frame

Protectie superioara impotriva vantului si a ploii din lateral.

Un setup bun pentru conditiile de vant puternic sau ploaie din lateral este cea in forma de diamant. In cazul acesta se pot folosii doar tendele in forma de patrat: classic 2×2, 3×3, 3,5×3,5 4×4.

Simplu, ancorezi cordelina mediana/ ridgeline de cei doi copaci de 2 colturi diametral opuse, iar celelalte 2 le ancorezi in pamant conform figurii.

Pe vreme neprielnica, cu vant puternic sau ploaie din lateral, poti ancora cu cordelina suplimentara si celelalte puncte de ancorare ranforsate.

 

Tenda prelata- 3 ancorari de baza: Lean-to

.

Forma lean-to se traduce prin forma adapost si este o alegere perfecta pentru un setup de zi sau cand campezi cu bivi-ul, pe jos.

Adapostul deriva din A frame, un A frame rasturnat care asigura impotriva vantului doar dintr-o singura directie. Figura alaturata

O poti folosi ca paravan de vant, paravan de soare sau ploaie usoara.

Ca si A-frame, este usor de realizat folosind ridgeline-ul.

 


Despre DD Hammocks

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Tenda SuperLight Bikepacker DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 320 g
Dimensiuni 370 × 230 cm
Producator

Culoare

Material

Greutate

Activitate

, , , , ,

Main Menu