Tenda 3×3 PRO DD Hammocks

375,00 lei

In stoc

Tenda 3×3 PRO DD Hammocks pentru hamac cu 21 de puncte de rezistenta este bazata pe modelul 3×3

Ideala entuziastilor de bushcraft, grupuri de hamace, scoli de supravietuire, worshopuri.

Compare

Tenda 3×3 PRO DD Hammocks.

Bazata pe modelul clasic de tenda 3×3, varianta PRO de la DD Hammocks vine in ajutorul amatorilor de bushcraft, camping, hiking, trekking, oferind posibilitati nenumarate de set-up.

Tenda PRO este realizata dintr-un material rezistent la apa 190T Polyester avand o rezistenta de 3000 mm .

– cele 21 de puncte de rezistenta (cu 2 in plus fata de clasica tenda de 3×3) va permit nenumarate metode de ancorare. De la o simpla tenda A-Frame  si pana la un cort improvizat, folosind capsele laterale, Tenda PRO este un produs extrem de versatil.

– 16 ocheti care permit folosirea betelor de trekking mai stabil.

Tenda de la DD este recomandata pentru 1 hamac + adapost pentru alt echipament ( bicicleta, rucsac, etc.) O poti folosi ca acoperis pentru hamac, adapost de sine statator, loc de gatit. Prelata poate servi ca ground sheet pentru cort sau o poti transforma chiar intr-un mic cort.

Tenda-prelata sau foaia de cort este un obiect cu multiple intrebuintari in campingul cu hamacul sau orice activitate outdoor. Prelata este unul dintre cele mai utile si versatile produse utilitare din punctul nostru de vedere.

Aplicatiile foii simple de cort, tenda-prelata, se regasesc in bushcraft, pescuit, vanatoare, fotografie wildlife, camping, drumetii montane, hiking, trekking, utilitar. Gasiti AICI un articol cuprinzator despre utilitatea acestui obiect.

Marime si specificatii tehnice Tenda 3×3 PRO DD Hammocks:
Dimensiune 3m x 3m (adapost pentru 1 persoana + bagajerie)
Culori Olive green, Camuflaj
Greutate 875g (doar tenda, fara accesoriile de ancorare)
Include Tenda PRO 3×3 , Cordelina (10m)
Dimensiune pachet 24cm x 14cm x 4cm

 

Caracteristici Tenda 3×3 PRO DD Hammocks:
Tenda-Prelata Material 190T polyester cu rezistenta 3000mm coloana de apa, mambrana impermeabila, cusaturi sigilate
Contine Tenda, 4 cuie de ancorare+ cordelina
Puncte de ancorare 21 puncte de ancorare ( 16 pe laturi si colturi, 9 pe mijloc- ridge line)
Ramforsare toate cele 21 puncte de ancorare sunt ranforsate cu un material PVC foarte durabil.
Utilitate camping cu hamacul, prelungire acoperis cort, adapost bivi, bushcraft, supravietuire

 

Tipuri de ancorare Tenda 3×3 PRO DD Hammocks:
Tenda prelata- 3 ancorari de baza A frame

.

Tenda/ prelata- 3 ancorari de baza: Forma A – A frame

A-frame este cel mai des intalnit setup pentru Camping cu hamacul.

Tenda se ancoreaza pe ranforsarile superioare cu o cordelina de stabilizare, denumita ridgeline.
Dupa ce am stabilit ancorarea centrala putem incepe sa ancoram cele 4 colturi ale foii de cort.

Se pot folosi toate cele 19 puncte de ranforsare in caz de vant puternic, uragan etc, dar de obicei intinderea celor 4 corturi sunt de ajuns pentru aproape orice situatie normala de camping.

 

 

Tenda prelata- 3 ancorari de baza: Diamond frame

.

Forma Diamant – Diamond frame

Protectie superioara impotriva vantului si a ploii din lateral.

Un setup bun pentru conditiile de vant puternic sau ploaie din lateral este cea in forma de diamant. In cazul acesta se pot folosii doar tendele in forma de patrat: classic 3×3, 3,5×3,5 4×4.

Simplu, ancorezi cordelina mediana/ ridgeline de cei doi copaci de 2 colturi diametral opuse, iar celelalte 2 le ancorezi in pamant conform figurii.

Pe vreme neprielnica, cu vant puternic sau ploaie din lateral, poti ancora cu cordelina suplimentara si celelalte puncte de ancorare ranforsate.

 

Tenda prelata- 3 ancorari de baza: Lean-to

.

Forma lean-to se traduce prin forma adapost si este o alegere perfecta pentru un setup de zi sau cand campezi cu bivi-ul, pe jos.

Adapostul deriva din A frame, un A frame rasturnat care asigura impotriva vantului doar dintr-o singura directie. Figura alaturata

O poti folosi ca paravan de vant, paravan de soare sau ploaie usoara.

Ca si A-frame, este usor de realizat folosind ridgeline-ul.

 

Tenda 3×3 PRO DD Hammocks

 


Despre DD Hammocks

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks . Tenda 3×3 PRO DD Hammocks

Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 875 g
Dimensiuni 300 × 300 cm
Culoare

Marime

Material

Greutate

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu