SuperLight Bikepacker Groundsheet DD Hammocks

245,00 lei

In stoc

SuperLight Bikepacker Groundsheet DD Hammocks este o mini tenda impermeabila care poate fi utilizata ca ground sheet/ protectie picioare sub hamac sau prelata de urgenta.

DD SuperLight - Bikepacker Groundsheet a fost proiectat să funcționeze împreună cu Tenda SuperLight Bikepacker Olive Green, oferindu-vă și echipamentului dumneavoastră protecție împotriva solului umed.

Compare

Produse cumparate la pachet

SuperLight Bikepacker Groundsheet DD Hammocks este o mini tenda impermeabila care poate fi utilizata ca ground sheet/ protectie picioare sub hamac sau prelata de urgenta.

SuperLight Bikepacker Groundsheet DD Hammocks a fost proiectat să funcționeze împreună cu Tenda SuperLight Bikepacker Olive Green, oferindu-vă și echipamentului dumneavoastră protecție împotriva solului umed.

Configurare simplă, inovatoare
Forma simplă conică a groundsheetului se încadrează în amprenta Tenda SuperLight Bikepacker Olive Green  și durează doar câteva secunde pentru a se așeza.

Ușoare și rezistente la apă
Ca și în cazul tuturor echipamentelor concepute pentru ambalarea bicicletelor, greutatea și dimensiunea pachetului reprezintă o preocupare serioasă – și una pe care am luat-o în considerare! DD SuperLight – Bikepacker Groundsheet cântărește doar 150 g / 5,2 oz și poate fi comprimat în sacul său până la dimensiunea unui măr! Ușor de încadrat în orice sistem de bagaje pe care îl utilizați pe bicicletă sau chiar încadrat în buzunarul unui tricou sau jachetă.
În timp ce acest produs a fost proiectat pentru a fi utilizat cu tenda specificata mai sus, poate fi folosit și ca foaie de sol independentă pentru un adăpost în stil bivvi. Doar fixați fiecare punct de atașare pentru a crea o podea impermeabilă pentru covorașul și sacul de dormit

Caracteristici:
– Dimensiune 210cm x 150cm
– Culoare verde olive
– Greutate 150g

Aversele neașteptate si terenul umed nu trebuie sa fie niciodata un impediment cu acest accesoriu la indemana! Daca sunteți in căutarea unei paturi de picnic de buzunar, a unui groundsheet pentru camping, o husă uscată pentru echipamentul dvs. sau un mic adapost deasupra capului, SuperLight – Bikepacker Groundsheet DD Hammocks
In esenta o prelata in miniatura, SuperLight – Bikepacker Groundsheet DD Hammocks are un punct de atasare la fiecare colt care îi permite sa fie ancorata de pamant (sau legata de copaci/stalpi), oferindu-va diverse opțiuni de protectie.

 

Marime si specificatii tehnice SuperLight Bikepacker Groundsheet DD Hammocks
Dimensiune 210 x 1.5 (groundsheet pentru 1 persoana + bagaj)
Culori
Olive Green
Greutate 150g
Include Tenda 210×150 Olive Green DD Hammocks
Dimensiune pachet 12cm x 8cmx8 cm

 

Caracteristici SuperLight – Bikepacker Groundsheet DD Hammocks:
Tenda-Prelata Material 190T polyester 100% impermeabila, cusaturi sigilate
Contine Tenda, husa
Puncte de ancorare 4 puncte de ancorare in colturi
Ramforsare
Utilitate camping cu hamacul, prelungire acoperis cort, adapost bivi, bushcraft, supravietuire

 

Tipuri de ancorare :
Tenda prelata- 3 ancorari de baza A frame

.

Tenda/ prelata- 3 ancorari de baza: Forma A – A frame

A-frame este cel mai des intalnit setup pentru Camping cu hamacul.

Tenda se ancoreaza pe ranforsarile superioare cu o cordelina de stabilizare, denumita ridgeline.
Dupa ce am stabilit ancorarea centrala putem incepe sa ancoram cele 4 colturi ale foii de cort.

Se pot folosi toate cele 9 puncte de ranforsare in caz de vant puternic, uragan etc, dar de obicei intinderea celor 4 corturi sunt de ajuns pentru aproape orice situatie normala de camping.

 

Tenda prelata- 3 ancorari de baza: Diamond frame

.

Forma Diamant – Diamond frame

Protectie superioara impotriva vantului si a ploii din lateral.

Un setup bun pentru conditiile de vant puternic sau ploaie din lateral este cea in forma de diamant. In cazul acesta se pot folosii doar tendele in forma de patrat: classic 2×2, 3×3, 3,5×3,5 4×4.

Simplu, ancorezi cordelina mediana/ ridgeline de cei doi copaci de 2 colturi diametral opuse, iar celelalte 2 le ancorezi in pamant conform figurii.

Pe vreme neprielnica, cu vant puternic sau ploaie din lateral, poti ancora cu cordelina suplimentara si celelalte puncte de ancorare ranforsate.

 

Tenda prelata- 3 ancorari de baza: Lean-to

.

Forma lean-to se traduce prin forma adapost si este o alegere perfecta pentru un setup de zi sau cand campezi cu bivi-ul, pe jos.

Adapostul deriva din A frame, un A frame rasturnat care asigura impotriva vantului doar dintr-o singura directie. Figura alaturata

O poti folosi ca paravan de vant, paravan de soare sau ploaie usoara.

Ca si A-frame, este usor de realizat folosind ridgeline-ul.

 


Despre DD Hammocks

Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

“Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume, Hamac superlight DD Hammocks”

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea. De la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire, produsele sunt apreciate deopotriva.  Produsele DD hammocks pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Reuseste sa faca o calatorie de 8 luni si 26k kilometri din Lombok in Indonesia pana in Edinburgh in Scotia.

In timpul calatoriilor si campand sub cerul liber in Scotia, Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui, dar cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele. Usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

SuperLight – Bikepacker Groundsheet DD Hammocks
Hamacul este ideal in camping, hiking sau trekking.

Hiking- termenul hiking inseamna Drumetie, in general drumetie pe trasee montane. A nu se confunda cu alpinism-ul,  hiking-ul sunt drumetiile in zone rurale sau locuri pitoresti realizate in decursul unei zile sau ture.

*trekking- termenul a intrat in limba engleza la mijlocul secolului al XIX-lea si reprezinta o calatorie lunga, mergand pe jos. Trekking/ backpacking sau mai pe romaneste, o insiruire de mai multe drumetii care includ bineinteles si camping-ul.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 150 g
Dimensiuni 12 × 8 cm
Producator

Culoare

Marime

Material

Greutate

Activitate

, , , , ,

Main Menu