Daisy Chain Treehugger DD Hammocks

110,00 lei

In stoc

Daisy Chain Treehugger de la DD Hammocks este similar Moon Strap Treehugger de la Ticket to The Moon sau Easy Treehugger al celor de la Bushmen.

Sistemul de ancorare este realizat din chinga de 2,5 cm latime si are o lungime de 3 mt X2 bucati, cantareste 250 grame si poate fi folosit pentru o incarcatura de 125 kilograme. Are 15 bucle ranforsate si multiple posibilitati de ancorare, ajustare, prelungire.

Impreuna cu carabinele DMM poti obtine un sistem ideal pentru camping chiar si in perioadele ploioase ale anului.

Compare

Daisy Chain Treehugger DD Hammocks – Chinga de ancorare hamace si protectie pentru copaci.

Setul de chingi de ancorare de la DD Hammocks este similar Moon Strap Treehugger de la Ticket to The Moon sau Easy Treehugger al celor de la Bushmen.

Daisy Chain Treehugger DD Hammocks este realizat din chinga de 2,5 cm latime si are o lungime de 3 mt X2 bucati, cantareste 250 grame si poate fi folosit pentru o incarcatura de 125 kilograme.

Chingile DD Hammocks au o bucla la un capat urmata de alte 14 bucle ranforsate. Ofera astfel optiuni de ancorare si ajustare a pozitiei hamacului foarte usoare.

Impreuna cu carabinele DMM poti obtine un sistem ideal pentru camping chiar si in perioadele ploioase ale anului. Acest sistem de ancorare pentru hamac inspira siguranta si versatilitate.

Caracteristici Daisy Chain Treehugger DD Hammocks:

– Contine doua Tree Hugger – chinga de protectie pentru hamac, latime chinga:2,5 cm, lungime 3 m, reglabile in 14 puncte ranforsate;

– Saculet inclus.;

Cantareste doar 250 gr si poate fi atasat oricarui tip de hamac fara bare de sustinere in lateral! Cu acest sistem montezi hamacul in 30 secunde!

Incarcatura suportata: 125 kg


Produsele DD Hammocks sunt special realizate pentru camping cu hamacul, bushcraft, supravietuire. Majoritatea produselor sunt tehnice, de la utilitate lor si pana la materialele utilizate in productie. Produsele DD Hammocks sunt structurate astfel: Hamace, tende, accesorii, sisteme de izolare, corturi ultralight

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005.

Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi, un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala si unul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

DD Hammocks a fost fondata de catre Nick Vansittart, calator neobosit in intreaga lume. Nick reuseste sa faca chiar si o calatorie de 8 luni si 26.000 de kilometri din Lombok in Indonesia si pana in Edinburgh in Scotia via S.E Asia, China, Mongolia, Russia si apoi Europa. Hamac Frontline Coyote brown DD Hammocks

In timpul calatoriilor Nick descopera hamacul ca fiind solutia ideala pentru orice calatorie, drumetie sau solutie de campare. Hamacul aduce in viata lui Nick, alaturi de utilitatea si ergonomia lui, confortul necesar, superior oricarui cort.

Testeaza foarte multe hamace diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. Cum nu gaseste un model care sa intruneasca toate cerintele: usor, compact, cu plasa de protectie dar in acelasi timp sa pastreze confortul si sa aiba un pret decent, Nick se hotaraste sa-si construiasca propriul hamac, The Camping Hammock si de aici izvoraste istoria DD Hammocks .

 

 

Informații suplimentare

Greutate 250 g
Dimensiuni 2,5 × 300 cm

Main Menu