Tenda / acoperis

TENDA/ACOPERIS de ploaie este un accesoriu cu multiple intrebuintari in campingul cu hamacul sau orice tip de camping. Tenda/ Foaia de cort reprezinta unul dintre cele mai folosite si utile accesorii de camping daca stii cum sa o montezi sau macar ce ai putea sa faci cu ea. Aplicatiile unui simplu acoperis, tenda, se regasesc in bushcraft, pescuit, vanatoare, supravietuire, camping, fotografie wildlife etc.

Am inceput sa scriu articolul si am intrat imediat pe Wikipedia sa vedem de unde vine tenda sau tarp-ul. Din cate am inteles, pe scurt, Tarpaulin-ul sau Hootch, cuvantul si obiectul original provin din japonezul uchi. Inseamna casa in zona rurala, asociata cu adaposturile similare Tendei din acea vreme a soldatiilor englezi.

Orice amator de camping ar trebui sa stie cum sa foloseasca TENDA/ACOPERIS la potentialul ei maxim. Utilizand unele dintre cele 10 puncte de mai sus, excursiile voastre vor beneficia intotdeauna de un element in plus de protectie ultra-usoara. Pastrati o tenda in echipamentul de camping sau drumetie si nu o neglijati la urmatoarea iesire.

Main Menu