Moon Strap Treehugger

130,00 lei

Stoc epuizat

Contine doua Tree Hugger – chinga cu protectie pentru copaci cu lungimea de 2.5m, reglabile

Compare

Moon Strap Treehugger – Chinga de protectie de la Ticket to the Moon.

Acest set de ancorare pentru hamac este perfect daca doriti sa prelungiti lungimea cordelinelor care sunt deja incluse in hamac, facand mai usor sa va bucurati de acesta in diferite locatii.

Moon Strap Treehugger este realizat din chinga de 2,5 cm, are o lungime de 2,5 mt X2 bucati, cantareste 216 grame si poate fi folosita pentru o incarcatura maxima de 350 kilograme

Caracteristici:

– Contine doua Tree Hugger – chinga de protectie pentru hamac cu lungimea de 2.5 m, reglabile;

– Saculet inclus.;

Cantareste doar 215 gr si poate fi atasat oricarui tip de hamac fara bare de sustinere in lateral! Cu acest sistem montezi hamacul in 30 secunde!

Incarcatura maxima suportata: 350 kg


In zilele noastre hamacele au devenit populare in toata lumea, fiind folosite la relaxare, la drumetii cu bagajerie lightweight, alpinism, camping, pescuit, devenind incet, dar sigur, un hobby cu mii de fani si utilizatori, activi pe zeci de forumuri din toata lumea. Pentru unii ca noi hamacul este vestitorul primaverii, reprezinta relaxare sau joaca, reprezinta timp liber sau sport sau mai simplu, viata traita la intensitatea pe care ti-o doresti.

Asemenea Hamacului, parcursul nostru a fost asemanator. Am plecat de la o nevoie care, cu timpul, a devenit o placere si un hobby. Nevoia de libertate, iesire in natura, relaxare, sport si o viata sanatoasa e aproape o necesitate pe care societatea actuala o impune.

TTTM este ‚inventatorul’ și producatorul original al hamacului de camping si are fabrica in Bali, Indonezia. Produsele sunt fabricate manual, din tesaturi de nailon, asemenea panzei de parasuta iar fiecare produs care iese pe poarta fabricii este testat. Garantia producatorului de 10 ani acopera orice defecte de manopera si materiale pe toate produsele Ticket To The Moon.

Ihamac este un website dedicat hamacelor si accesoriilor outdoor, avand o gama de produse care acopera o mare varietate de activitati de agreement, de la hamace profesionale dedicate celor mai impatimiti dintre dumneavoastra si pana la hamace “made in Romania” cu motive populare traditionale, sisteme de filtrare a apei, folie de protectie si alte accesorii outdoor.

Ihamac se doreste a fi o comunitate de oameni avizi de natura si frumusetile ei.

 

Informații suplimentare

Greutate 216 g
Dimensiuni 2,5 × 25 cm

Main Menu