Hamac Bushbed Olive

325,00 lei

Stoc epuizat

Acest hamac este special conceput pentru ture individuale la padure, pescuit, bushcraft, workshopuri de supravietuire etc.

Perfecte pentru camping, supravietuire, backpacking, bushcraft, drumetii.

Greutate: 650 g

Dimensiune: 280x140 cm

Dimensiune impachetat: 1lt, 25 × 13 × 13 cm

Compare

Produse cumparate la pachet

Hamac Bushbed Olive – Acest hamac este special conceput pentru ture individuale la padure, pescuit, bushcraft, workshopuri de supravietuire etc.

Beneficiaza de un sistem de inchidere a plasei de insecte “One pull & click” pe care il poti folosi direct din interiorul hamacului. Are un buzunar pentru depozitare deasupra capului.

Impreuna cu o tenda Thermo poate asigura confortul necesar turelor prelungite de trekking.

Hamac Bushbed Olive poate sustine greutati de pana la 200 kg.

Fara compromisuri acest hamac este unul dintre cele mai usoare hamace din gama si pentru dimensiunea lui : 2.8m x 1.40 m

Vine ambalat intr-un sac de compresie de 1 lt si este realizat din parachute nylon.

Pentru confortul tau, produsul beneficiaza de o cordelina mediana, ridgeline de care poti atasa un saculet pentru depozitare.

Materialul din care sunt realizate absoarbe foarte putina apa, de aceea se usuca foarte repede in cazul unor ploi usoare.

Plasa anti-insecte este special conceputa pentru acest hamac si acopera 2/3 din suprafata superioara. Restul este fabricat din acelasi material ca hamacul si ofera protectie solara, impotriva umiditatii si a prafului cat si o placuta senzatie de intimitate.

Inchide orice spatiu si te protejeaza impotriva tantarilor, capuselor si a altor insectelor nedorite.

Densitate ochiuri plasa: 196/ cm2

Dimensiune ochi: 0.7 mm

Specificatii tehnice Hamac Bushbed Olive:

Greutate: 650 g

Dimensiune: 280×140 cm

Dimensiune impachetat: 1lt, 25 × 13 × 13 cm

Cu plasa de insecte inclusa+ ridgeline ajustabil.

2 carabiniere ultralight


Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking.

Produsele Bushmen

Informații suplimentare

Greutate 650 g
Dimensiuni 280 × 140 cm
Producator

Activitate

, , , , , , ,

Culoare

Material

Greutate

,

Straturi

Plasa insecte

Main Menu