Tenda Ultralight 2×3 Bushmen Dark Olive

450,00 lei

In stoc

Tenda ultralight 300g! Dimensiune 2×3 realizata din silnylon 15D ranforsat cu micro ripstop.

Un produs special conceput pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking, ture usoare.

Pentru pasionatii de echipament ultralight!

Compare

Produse cumparate la pachet

Tenda Ultralight 2×3 Bushmen Dark Olive este realizata din material usor silnylon 15D ( 300 grame), rezistent la apa si foarte durabil datorita stratului de ripstop din compozitie.

Toate punctele de ancorare au cusatura tripla pentru o rezistenta crescuta in timp.

Un produs ideal pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking, ture cu echipament ultralight.

Descriere

Daca ai nevoie de o prelata extrem de usoara pentru ture rapide, atunci aceasta tenda de 2×3 m este una dintre cele mai usoare de pe piata. In ansamblul creat de cei de la Bushmen totul este usor, inclusiv conectorii pentru cordeline care cantaresc 0.5 g. Volumul sacului de compresie este de doar 1 lt.

Tenda este realizata din material usor, silnylon 15D ranforsat cu micro ripstop, impermeabil ( 2500 mm coloana apa).  Este echipata cu un sac de compresie care poate servi si drept buzunar aditional.

Puncte de ancorare Tenda Ultralight 2×3 Bushmen Dark Olive:

Tenda Ultralight 2X3 beneficiaza de 13 puncte de ancorare. Toate punctele sunt sigilate si ranforsate pentru o utilizare in conditii optime.

Constuctia speciala a buclelor de ancorare fac ca distributia incarcaturii sa fie egalizata iar marginile supuse presiunii sa fie protejate.

Punctele de ancorare sunt distribuite astfel: 12 pe colturi si laterale, 1 in mijloc.

Utilizare prelata Ultralight:

Datorita ranforsarilor punctelor de ancorare, aceasta poate fi folosita in multiple modele de setup.

Va protejeaza si aduce un plus in confort in orice situatie. Foloseste orice punct de ancorare de pe substrat precum: radacini, pietre, sau bete infipte in pamant pentru a realiza un adapost de urgenta tip cort ( Tarp Tent, Bivouac etc)

Prelata ultralight poate fi folosita pentru a realiza un spatiu izolat mai mare decat cel oferit de un cort de acceasi greutate. Poate fi folosit ca adapost de urgenta pentru 2-3 persoane.

Este ideala in ture rapide, ture cu bicicleta sau backpacking datorita greutatii si volumului scazut.

Specificatii tehnice Tenda Ultralight 2×3 Bushmen Dark Olive:

Dimensiune: 2×3

Dimensiune impachetata: 24x8x8 cm

Puncte de ancorare: 13 (12 pe laterale+ 1 pe centru)

Greutate: 300 g

Material: Ripstop rezistent la apa, coloanal 2500mm

Strat de ripstop pentru protectie impotriva rupturilor

Cusaturi triple

Aceasta prelata ultralight este echipata cu 6 cordeline de 3 m si conectori ultralight

Bushmen, bosimani sau oamenii San sunt cunoscuti ca fiind primii locuitori din Sudul Africii si printre primele populatii de vanatori-culegatori din lume.

Multe studii arata ca bosimanii poarta unele dintre cele mai divergente (cele mai vechi) ramasite de ADN din rasa umana.

Prin urmare, San reprezinta, probabil, una dintre cele mai vechi populații existente si probabil sunt una dintre cele mai vechi si mai nemodificate genetic ramasite ale strămosilor stravechi ai omenirii. In prezent, stramosii bosimanilor mai traiesc in Botswana, Namibia si Africa de Sud.

In zilele noastre ei reprezinta o parte salbatica din noi. Acea parte care ne ajuta in urmatoarea calatorie, ne inspira sa exploram necunoscutul, ne provoaca la curiozitate. Logo-ul companiei Bushmen – inspirat de picturi antice din piatră – prezintă o figură umana care detine primul multi-instrument folosit vreodata – un bat din lemn.

Speram sincer ca echipamentele Bushmen va vor insoti si va vor inspira expeditiile si calatoriile prin munti si padurile salbatice si, de ce nu ?…orase.

Compania Bushmen vine din Polonia si ofera o gama mare de hamace, prelate si accesorii de camping realizate din pasiune pentru outdoor. Produse inovative Bushmen sunt special concepute pentru camping, bushcraft, supravietuire, hiking, trekking. Tenda Ultralight 2×3 Bushmen Dark Olive

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 200 × 300 cm
Culoare

Marime

Material

Greutate

,

Producator

Activitate

, , , , , , ,

Main Menu