Spray anti urs Walther Umarex

423,00 lei

In stoc

Spray anti urs Walther Umarex este in prezent cel mai puternic spray anti-animal de aparare disponibil pentru uz civil.

Acest lucru se datoreaa faptului ca are o concentratie de 2% din capsaicinoids - de regula, concentratia de capsaicinoids pentru uzul civil intruneste prevederile din legislatia in ceea ce priveste spray-urile de aparare, variaza intre 0:18 - 01:33%.

Compare

Spray anti urs Walther Umarex

Walther ProSecur Bear Defender este in prezent cel mai puternic spray anti-animal de aparare disponibil pentru uz civil.

Acest lucru se datoreaa faptului ca are o concentratie de 2% din capsaicinoids – de regula, concentratia de capsaicinoids pentru uzul civil intruneste prevederile din legislatia in ceea ce priveste spray-urile de aparare, variaza intre 0:18 – 01:33%.

Manerul de manevrare a spray-ului are o aplicatie fluorescenta care ajuta utilizatorul sa urmareasca jetul formidabil, cu lungime de pana la 10 m.

Acest puternic dispozitiv de aparareare o capacitate 225 ml si vine cu un toc de calitate superioara, permitand sa fie luat oriunde.

Caracteristici Spray anti urs Walther Umarex:

– capacitate 225 ml;

– agent activ Oleoresin Capsicum;

Alte produse similare AICI

Articole supravietuire

Intra in categoria de produse ideale bushcraft, camping, supravietuire, outdoor.

Printre produsele cele mai folosite in aceasta categorie se numara filtrele de apa, cutitele, topoare, adaposturile usoare.  Obiecte pentru avertizarea impotriva animalelor salbatice, sau repelantele anti insecte sunt ideale pentru in camping. Cordelinele, paracordul, bricegele multifunctionale sau simple, pentru bushcraft, bratari paracord, busole, fluier sau amnar.

Toate aceste obiecte iti antreneaza simturile, iar iesirile tale in natura reprezinta momente de analiza, concentrare, logica, teste si nu in ultimul rand comuniune cu natura.

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 260 g
Dimensiuni 24 cm
Activitate

, , , , ,

Main Menu