Articole supravietuire

Articole supravietuire. Categorie de produse ideale bushcraft, camping, supravietuire, outdoor. Cutite, topoare, hamace, corturi, tende, prelate.

DD HAMMOCKS – Hamace confortabile produse in UK

Compania DD Hammocks este productor de top inca din anul 2005. Multitudinea de hamace si accesorii este rezultatul dezvoltarii, cunoasterii si testelor facute de multi utilizatori inca de la infiintare.

Pasiunea noastra pentru echipamentul de camping si hiking a culminat cu inovatia unui hybrid intre hamac si bivi. Un hamac modular si versatil, primul sac de dormit special conceput pentru hamaceala. Gama e completata deunul dintre cele mai usoare hamace din lume

DD are sediul in Edinburgh – Scotia (UK), iar produsele lor se regasesc in toata lumea de la simplii amatori de hamace si pana la show-uri TV de supravietuire. Produsele se pot folosi atat in sezonele calde cat si iarna.

I. Diferentele dintre hamacul simpIu si hamacul double layer.
In primul rand, pentru cei care nu stiu, exista hamace simple, le cunoasteti, le-ati vazut peste tot in parcuri, gradini, festivaluri etc, sunt realizate dintr-o singura panza, in general colorate, usoare sau mai grele in functie de materialul din care sunt facute. (vezi articol http://ihamac.ro/cum-alegi-hamacul-potrivit.html )
Hamace cu doua straturi, in continuare double layer* sunt realizate din doua straturi de material suprapus. Cum s-a ajuns la necesitatea de a avea doua straturi si la ce folosesc acestea, va voi spune in acest articol.

Tenda pentru hamac – Tarp.

Tenda de ploaie este un accesoriu cu multiple intrebuintari in campingul cu hamacul sau orice tip de camping. Tarp-ul reprezinta unul dintre cele mai folosite produse de camping daca stii cum sa o montezi sau macar ce ai putea sa faci cu ea. Aplicatiile unui simplu acoperis, tenda, se regasesc in bushcraft, pescuit, vanatoare, fotografie wildlife, camping etc.

Main Menu