Sac de dormit Coleman Basalt

499,00 lei

Stoc epuizat

Sacul de dormit Basalt Single de la Coleman promite confortul total, oferind un design cu dimensiuni mari, materiale moi, protejate prin un tratament anti-miros care este eficient impotriva 99% din bacteriile care formeaza mirosuri. Izolatie Coletherm®

- Exterior: 100% poliester microfibra;
- Interior: 100% poliester;
- Izolatie: 100% poliester, un strat in partea de jos, doua straturi in partea de sus;
- Greutate umplutura: 1180g;
- Dimensiune: 225 x 80 cm;
- Geanta de transport: Poliester;
- Marimea ambalajului: 20 x 40 x 43cm;
- interval confort termic: comfort 3‎°C. limita -3°C; extreme -19°C;
- Greutate: 2,2 kg;

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Sac de dormit Coleman Basalt

Sacul de dormit Basalt Single de la Coleman promite confortul total, oferind un design cu dimensiuni mari, materiale moi, protejate prin un tratament anti-miros care este eficient impotriva 99% din bacteriile care formeaza mirosuri.

Izolatia Coletherm® din partea superioara va mentine caldura atunci cand campati.

Caracteristici Sac de dormit Coleman Basalt:

– Exterior: 100% poliester microfibra;
– Interior: 100% poliester;
– Izolatie: 100% poliester, un strat in partea de jos, doua straturi in partea de sus;
– Greutate umplutura: 1180g;
– Dimensiune: 225 x 80 cm;
– Geanta de transport: Poliester;
– Marimea ambalajului: 20 x 40 x 43cm;
– interval confort termic: comfort 3‎°C. limita -3‎°C; extreme -19‎°C;
– Greutate: 2,2 kg;

 


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii.

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Sac de dormit Coleman Basalt

An articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Informații suplimentare

Greutate 2300 g
Producator

Main Menu