Paracord Coghlans 15.25m kaki

52,00 lei

In stoc

Paracord de la Coghlans ideal pentru activitati outdoor, vanatoare sau supravietuire.

Paracordul 550 este o impletitura de 7 fire individuale intr-o camasa exterioara. Aceasta cordelina poate fi utilizata ca atare sau desfacuta in cele 7 fire componente.

Compare

Paracord Coghlans 15.25m kaki

Paracordul de la Coghlans este ideal pentru activitati outdoor, vanatoare, bushcraft supravietuire. Cordelina utilitara poate fi folosita pentru ancorarea tendei, hamacului sau cortului.

Paracordul 550 este o impletitura de 7 fire individuale intr-o camasa exterioara. Aceasta cordelina poate fi utilizata ca atare sau desfacuta in cele 7 fire componente.

Utilizati in functie de necesitate, exemplu: 1 fir poate fi utilizat cu succes ca fir de pescuit sau ata pentru cusut.

Materialul Grade 550 Cord III nu putrezeste si nu se deterioreaza usor, astfel durabilitatea sa poate fi de ajutor in o multitudine de situatii care pot aparea in natura.

Caracteristici Paracord Coghlans 15.25m kaki:

– lungime: 15.25 m;
– sarcina de lucru in siguranta: 45.36 kg;

– culoare: kaki;


Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse, asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua. Iasca rezistenta la apa Coghlans

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Producator

Main Menu