Sac de dormit Coleman Silverton 250

379,00 lei

Stoc epuizat

Sac de dormit Coleman Silverton 250 - Familia de saci de dormit Silverton de la Coleman, este compusa din saci de dormit tip mumie, comozi, cu dublu strat care ofera confort chiar si atunci cand noptile devin tot mai reci.

Invelis exterior: Polyester Ripstop 68D 210T
Izolatie: Double layer, 2 x 220g/m² Coletherm
Invelis interior: Polyester 185T Polyester neted
Dimensiuni impachetat: 28 x 37cm
Greutate: 1.91kg
Temperaturi de confort: -16°C Extrem  +5°C Confort

Compare

Produse cumparate la pachet

Sac de dormit Coleman Silverton 250 – Familia de saci de dormit Silverton de la Coleman, este compusa din saci de dormit tip mumie, comozi, cu dublu strat care ofera confort chiar si atunci cand noptile devin tot mai reci.

Gulerele termo si fermoarele cu termoizolatie ofera o buna retentie a caldurii si un risc redus de aparitie a zonelor reci. Stratul exterior din polyester ripstop al sacilor Silverton este durabil si rezistent pentru a face fata iesirilor prelungite in natura.

Caracteristici Sac de dormit Coleman Silverton 250:

Invelis exterior: Polyester Ripstop 68D 210T
Sac de dormit tip mumie Coleman Silverton 250 are o izolatie: Double layer, 2 x 220g/m² Coletherm
Invelis interior: Polyester 185T Polyester neted
Dimensiuni: 208.3 x 81.3cm
Dimensiuni impachetat: 28 x 37cm
Greutate: 1.91kg
Husa: cu compresie pe 4 directii
Temperaturi de confort: -16°C Extrem  +5°C Confort

 


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii.

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Sac de dormit Coleman Silverton 250

An articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Toate produsele Coleman

Informații suplimentare

Greutate 1900 g
Producator

Main Menu