Paracord Coghlans 15.25m negru

45,00 lei

In stock

Paracord de la Coghlans ideala pentru activitati outdoor, vanatoare sau supravietuire

Compare

Paracord Coghlans 15.25m negru

Paracord de la Coghlans ideala pentru activitati outdoor, vanatoare sau supravietuire este o impletitura de 7 fire individuale. Aceasta funie poate fi utilizata ca atare sau desfacuta in cele 7 fire si utilizate in functie de necesitate astfel 1 fir poate fi utilizat cu succes ca si fir de pescuit sau ata pentru cusut.

Materialul Grade 550 Cord nu putrezeste si nu se deterioreaza usor astfel durabilitatea sa poate fi de ajutor in o multitudine de situatii care pot aparea in natura.

Caracteristici paracord Coghlans 15.25m negru:

– lungime: 15.25 m;
– sarcina maxima de lucru: 45.36 kg;

– culoare: negru;

Cu 60 de ani in urma, Norm Coghlan a infiintat Coghlan’s Ltd punand astfel bazele pentru ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari branduri de accesorii pentru camping, bushcraft si survival din lume. Inainte de a-si intemeia propria companie, Norm Coghlan a vandut lanterne, aragazuri de camping si componete in principal catre piata de DIY din SUA si Canada.

Totul a început cu un prajitor de paine de camping pe care compania l-a produs în anul fondării sale 1959.  Toaster-ul 504D a fost vândut mai mult de 7 milioane in intreaga lume. În anii următori, gama de produse a companiei sa extins și mai mult in zona de camping si activitati in aer liber.

Firma canadiana Coghlan’s se incadreaza in categoria celor mai importanti producatori de articole si accesorii de camping. Asigurand distributia produselor sale in peste 40 de tari, Coghlan’s si-a castigat o reputatie solida la nivel mondial.

In timp ce popularitatea accesoriilor de camping crestea, Coghlan’s a adaugat un depozit central in St. Paul, Minnesota, aditional celui din Winnipeg, Manitoba. Astfel ajunge sa livreze produsele in peste 40 de tari in toata lumea. Pentru a face fata cererii in crestere Coghlan’s a incheiat doua parteneriate strategice cu Opportunity Partners in SUA si ImagineAbility in Canada, doua companii care ofera slujbe persoanelor cu dizabilitati. Atat Opportunity Partners cat si ImagineAbility asambleaza si ambaleaza produse si asista la colectarea comenzilor. Astazi traditia continua.

Coghlan’s – Pasiune pentru accesoriile outdoor.

Informații suplimentare

Producator

Main Menu