Lada frigorifica Coleman Performance 28l

349,00 lei

Stoc epuizat

Lada frigorifica Coleman Performance 28l 

Lazile frigorifice Coleman Performance Cooler sunt proiectate cu o tehnologie de izolatie premium care mentine continutul rece ca gheata timp de cateva zile.
Aceste coolere sunt perfecte pentru calatorii lungi, camping prelungit sau chiar evenimente sportive.

- Spatiu pentru 38 de doze de 0.33l;
- Capacitate: 28 litri;
- Greutate: 2.5 kg.;

Compare

Produse cumparate la pachet

Lada frigorifica Coleman Performance 28l
Lazile frigorifice Coleman Performance Cooler sunt proiectate cu o tehnologie de izolatie premium care mentine continutul rece ca gheata timp de cateva zile.
Aceste coolere sunt perfecte pentru calatorii lungi, camping prelungit sau chiar evenimente sportive. Izolatia din poliuretan (PU) este foarte densa si umple intrega cavitate interna a racitorului, fara a lasa goluri de aer, imbunatatind astfel la maximum eficienta izolatoare.

Atunci cand lada frigorifica vine in contact cu o podea (sau un obiect) fierbinte, caldura este transferata direct la racitor.
Daca racitorul este ridicat de la sol, caldura este transferata prin aer in spatiul gol (aerul este un izolator excelent).
Coolerul are doua picioare integrate, rotunjite, care asigura o cantitate perfecta de spatiu pentru curgerea aerului.
Aceasta lada frigorifica este ideala pentru a fi depozitata in masini de dimensiuni mici sau spatii inguste.

Caracteristici Lada frigorifica Coleman Performance 28l :

– Izolatie PU Performance Cooler;
– Pastreaza produsele reci pana la doua zile;
– Impiedica scurgerile;
– Capac rezistent si usor de curatat;
– Poate stoca sticle de 2 litri;
– Doua suporturi pentru bauturi racoritoare;
– Spatiu pentru 38 de doze de 0.33l;
– Capacitate: 28 litri;
– Greutate: 2.5 kg.;

Toate produsele Coleman


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii. Lada frigorifica Coleman Xtreme® Marine 34l

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Un articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Informații suplimentare

Greutate 2400 g
Producator

Main Menu