Cort Coleman Octagon BlackOut

1.874,00 lei2.499,00 lei (-25%)

In stoc

Un cort spatios, usor si rezistent, modelul Octagon BlackOut este ideal pentru iesiri de weekend cu prietenii sau festivaluri.

Datorita designului ingenios cortul Octagon BlackOut poate fi utilizat ca loc de joaca pentru copii, spatiu de dormit in iesirile outdoor sau refugiu impotriva insectelor atunci cand se elimina tenda superioara.

 

 

 

 

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Cort Coleman Octagon BlackOut – pentru 8 persoane + spatiu pentru bagaje.

Cort Coleman Octagon BlackOut ofera o panorama de 360°. Spatiu locuibil generos si usa ingenioasa va face sa va simtiti in camping ca acasa.

Noul model este echipat cu tehnologia blackout astfel in functie de dorinta utilizatorului nivelul de luminozitate din cort poate fi reglat permitand un somn mai indelungat.

Tehnologa blackout regleaza si temperatura interioara astfel tratamentul aplicat materialului ofera cu 5 grade temperatura mai scazuta in interior in timpul zilei si cu 1 grad mai ridicata in timpul noptii raportata cu temperatura exterioara.

Cortul spatios are multiple intrebuintari, poate fi aranjat ca un dormitor confortabil, ca un loc de joaca incapator pentru copii sau ca si un cort perfect pentru festivaluri sau reuniuni.

Foita exterioara poate fi indepartata si Octagon Blackout se transforma intr-un adapost ce asigura protectia ideala impotriva insectelor, perfect pentru gradina.

Cortul vine cu o geanta de transport cu roti si este foarte compact pentru transport si depozitatare facile.

Specificatii Cort Coleman Octagon BlackOut:

– Capacitate: 8 Persoane;
– Camere: una;
– Suprafata de dormit: 15,7m²;
– Aria totala: 15,7m²;
– Instalare: Intai interiorul;
– Bete: Otel;
– Podea: Integrata din PE;
– Material: Poliester laminat cu PU;
– Cusaturi: Lipite;
– Geanta de transport: Inclusa;
– Dimensiuni impachetat: 85 x 30 x 30cm;
– Greutate: 20,7kg;
– Coloana de apa: 2000mm;

Toate produsele Coleman

Tehnologie de fabricatie Coleman:

tehnologie cort coleman

Alte specificatii tehnice Coleman

– Sistemul de ancorare optim impartit asigura o buna stabilitate cand vantul devine puternic;
– Instalare usoara si rapida; dormitoarele sunt preatasate asa ca pot fi lasate in cort cand este strans;
– Betele si ghidajele au coduri de culoare asa ca este foarte greu sa gresiti instalarea;
– Buzunare interioare;
– Port pentru trecerea cablului de curent;


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii.

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Cort Coleman Octagon BlackOut

An articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Informații suplimentare

Greutate 20,7 g
Culoare

Material

Straturi

Producator

Activitate

, , , , ,

Main Menu