Lada frigorifica cu roti Coleman 56 litri

950,00 lei

Stoc epuizat

Lada frigorifica cu roti Coleman 56 litri

Permite sa pastrati produsele proaspete timp îndelungat pentru o excursie pe mare, o excursie la pescuit, un simplu picnic în port, la plaja sau la iarba verde.

- Usor de curatat;
- Sistem de transport cu roti;
- Capacitate : 56 litri
- Performanta : 3 zile
- Greutate : 5,2 kg

 

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Lada frigorifica cu roti Coleman 56 litri

Permite sa pastrati produsele proaspete timp îndelungat pentru o excursie pe mare, o excursie la pescuit, un simplu picnic în port, la plaja sau la iarba verde.

Caracteristici Lada frigorifica cu roti Coleman 56 litri :

– Capac rezistent;
– Maner telescopic;
– Usor de curatat;
– Sistem de transport cu roti;
– Capacitate : 56 litri
– Performanta : 3 zile
– Greutate : 5,2 kg

Made in USA.

Toate produsele Coleman


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii. Lada frigorifica Coleman Xtreme® Marine 34l

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Un articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Informații suplimentare

Greutate 5200 g
Producator

Main Menu