Lada frigorifica Coleman Xtreme® Marine 26L

449,00 lei

Stoc epuizat

Lazile Coleman Marine Xtreme pastreaza gheata pana la 3 zile la temperaturi de 32 grade celsius.

Cei doi centimetri de izolatie ajuta la maximizarea pastrarii temperaturii reci si fac din aceste lazi frigorifice niste lazi premium.

- Dimensiuni: 46x33x40cm;
- Capacitate: 26 litri;
- Izolatie Xtreme® Cooler;
- Pastreaza produsele reci pana la 3 zile;
- Protectie antimicrobiana si UV

 

 

 

Compare

Lada frigorifica Coleman Xtreme® Marine 26L

Lazile Coleman Marine Xtreme pastreaza gheata pana la 3 zile la temperaturi de 32 grade celsius.

Gama Coleman Marine va permite sa pastrati produsele proaspete timp indelungat pentru o excursie pe mare, o excursie la pescuit, un simplu picnic in port, la plaja sau la iarba verde.

Cei doi centimetri de izolatie ajuta la maximizarea pastrarii temperaturii reci si fac din aceste lazi frigorifice niste lazi premium. Balamalele si suruburile din otel inoxidabil, sistemul de scurgere fara inclinare, aditivul antimicrobian si protectia UV sunt atuuri greu de intalnit la alte lazi frigorifice. Capacul robust este suficient de puternic pentru a fi utilizat ca scaun, chiar si pentru persoane cu o greutate de 113 kg.

Caracteristici Lada frigorifica Coleman Xtreme® Marine 26L :

– Dimensiuni: 46x33x40cm;
– Capacitate: 26 litri;
– Izolatie Xtreme® Cooler;
– Pastreaza produsele reci pana la 3 zile;
– Protectie antimicrobiana si UV
– Doua suporturi pentru bauturi;
– Capac rezistent (suporta 113 kg) usor de curatat;
– Spatiu pentru 36 de doze de 0.33l;
– Greutate: 2.7 kg;

Made in USA.

Toate produsele Coleman


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii. Lada frigorifica Coleman Xtreme® Marine 34l

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Un articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Informații suplimentare

Greutate 2700 g
Producator

Main Menu