Lada frigorifica Coleman Xtreme® 66l

950,00 lei

Stoc epuizat

Lazile Coleman Xtreme pastreaza gheata pana la 5 zile la temperaturi de 32 grade celsius.

Cei doi centimetri de izolatie ajuta la maximizarea pastrarii temperaturii reci si fac din aceste lazi frigorifice niste lazi premium.

- Dimensiuni interioare: 61x30x33cm;
- Dimensiuni exterioare: 72x40x44cm;
- Capacitate: 66 litri;
- Izolatie din Poliuretan PU;
- Material interior/exterior: Polietilena (HDPE);
- Pastreaza gheata pana la 5 zile;
- Greutate 6.2kg;

Made in USA.

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Lada frigorifica Coleman Xtreme® 66l

Aceasta lada frigorifica, are dimensiuni generoase si racire puternica, fiind ideala pentru depozitarea pe o perioada mai lunga a alimentelor si a bauturilor la camping sau in excursii.

Cei doi centimetri de izolatie ajuta la maximizarea pastrarii temperaturii reci si fac din aceste lazi frigorifice niste lazi premium. Balamalele si suruburile din otel inoxidabil, sistemul de scurgere fara inclinare, aditivul antimicrobian si protectia UV sunt atuuri greu de intalnit la alte lazi frigorifice.

Incapatoare pentru 100 de doze de 330 ml plus gheata.

Caracteristici Lada frigorifica Coleman Xtreme® 66l :

– Dimensiuni interior: 61 x 30 x 33 cm;

– Dimensiuni exterior: 72 x 40 x 44 cm;

– Capacitate: 66 litri;
– Izolatie din Poliuretan PU;
– Material interior/exterior: Polietilena (HDPE);
– Pastreaza gheata pana la 5 zile;
– Greutate 6.1kg;

Made in USA.


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii. Lada frigorifica Coleman Xtreme® 66l

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Un articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Informații suplimentare

Greutate 6100 g
Producator

Main Menu