Kit Filtru Sawyer Point One Squeeze

409,00 lei430,00 lei (-5%)

Stoc epuizat

Kit Sawyer Point One Squeeze cu recipient de 2 lt, 1 lt si 0,5 lt – incape intr-o palma, cantareste 85 de grame si este garantat pe viata!

Compare

Kit Filtru Sawyer Point One Squeeze SP131 – cu recipient de 2 lt, 1 lt si 0,5 lt

Point One Squeeze este unul dintre cele mai performante si mai apreciate sisteme individuale de filtrare a apei din lume.  Poti umple recipientul din dotare direct din lac, rau sau izvor, atasezi filtrul si golesti recipientul pliabil in sticla pe care o folosesti pentru baut.

Filtrele de apa Sawyer sunt ideale pentru activitati de camping, bushcraft, supravietuire, hiking si alte activitati outdoor.
Sawyer Point One Squeeze incape intr-o palma, cantareste 85 de grame si are garantie pe viata!

Kit Filtru Sawyer Point One Squeeze

Sistemul de filtrare pentru Kit Filtru Sawyer Point One Squeeze

Atasati sistemul la recipientul de apa din kit si folositi impreuna cu paiul direct din sursa de apa. Il puteti conecta de asemenea, la un sistem de hidratare sau  la orice sticla de apa potabila din comert.

Sistemul brevetat si premiat poate fi folosit de la camping cu copii si pana la calatoriile in tari cu risc in care nu poti fi sigur de provenienta apei potabile.

Filtrare la 0.1 Micron Absolut

Kit Filtru Sawyer Point One Squeeze

Filtru Sawyer Point One Squeeze SP131 contine un numar mare de fibre tubulare in forma U care retin particulele contaminate si elibereaza la un flux mare apa potabila decontaminata.

Sawyer Point One Squeeze este certificat pentru filtrarea la 0,1 Microni facand imposibila prezenta bacteriilor si parazitilor daunatori precum salmonella sau leptospirosis,  E. coli, Giardia, Vibrio cholerae, Salmonella typhi ( provoaca febra tifoida)

Toate filtrele Sawyer indeplinesc cerintele de filtrare EPA (Environmental Protection Agency)

Mod de folosire si curatare

Seringa din kit restaureaza pana la 98,5 % din fluxul de filtrare, altfel produsul este garantat pentru cei 378 541 litri de apa ( 100.000 gallons).

Filtru Sawyer Point One Squeeze poate fi curatat si reutilizat la infinit fara a schimba filtre sau alte componente. Recomandarea noastra este sa curatati dupa fiecare iesire in natura.

Ideal pentru iesirile in natura, hiking, camping, bushcraft, supravietuire, calatorii in strainatate, filtrul de apa Point One Squeeze iti ofera o modalitate simpla de a accesa apa potabila.

Umple recipientul din dotare din orice sursa de apa, ataseaza filtrul si bea direct sau toarna in alt recipient.

Poti folosi paiul din kit pentru a bea direct din sursa de apa, dar poti atasa filtrul si la orice sticla pet sau sistem de hidratare pentru rucsac.

 

Kitul include:

Filtrul Squeeze cu capac

1 punga pliabila de 2 lt

1 punga pliabila de 1 lt

1 punga pliabila de 0.5 lt

Seringa pentru curatare
Adaptori inline pentru sistemul de hidratare al rucsacului
Husa pentru kit

Specificatii:

Longevitate: garantie pe viata
Material filtru: Fibre tubulare
Filtreza: Bacterii, protozoare, E.Coli, Giardia, Vibrio cholerea,salmonella, Salmonella typhi si microplastic.
Greutate: 85 grame

Mai multe despre compania Sawyer gasiti in Blog-ul Ihamac

 

 

Informații suplimentare

Greutate 85 g
Producator

Main Menu