Incalzitor degete picioare Thermopad

10,00 lei

In stoc

Incalzitor degete picioare Thermopad

Ideale in camping, la ski, la pescuit si vanatoare sau cand te alfi intr-o situatie de urgenta sau supravietuire in sezonul rece. Persoanele care sunt expuse sau sufera din cauza frigului, femeile sau copii vor aprecia aceste mici incalzitoare.

Activare la contactul cu aerul. Caldura naturala. Temperatura maxima: 65 °C (149 °F). Temperatura medie:  55 °C (131°F). Durata de functionare 8 ore.

Compare

Produse cumparate la pachet

Incalzitor degete picioare Thermopad

Ideal in camping, la ski, la pescuit si vanatoare sau cand te afli intr-o situatie de urgenta sau supravietuire in sezonul rece. Persoanele care sunt expuse sau sufera din cauza frigului, femeile sau copii vor aprecia aceste mici incalzitoare.

Thermopad GmbH este o companie germana, leader in tehnologia incalzitoarelor de corp pe baza de carbon activ.

Noi am gasit utilitatea lor  in camping cu hamacul si in orice tip de adapost minimalist, bushcraft, adapost de urgenta, camping cu cortul.

Incalzitor degete picioare Thermopad pot fi folosite in campingul cu hamacul, fie ca atare conform specificatiilor producatorului, fie introduse in interiorul underquiltului pentru a creste temperatura de confort la nivelul spatelui.

Spatiul mic creat intre hamac si Quilt poate fi incalzit rapid si pentru o perioada mare de timp pentru un confort sporit in noptile reci.

De asemenea, in situatii extreme pot fi introduse in interiorul sacului de dormit. Un produs care nu trebuie sa lipseasca din trusa in cazul campingului de durata mai lunga in perioadele reci ale anului si iarna.

Cele 6 modele sunt special gandite pentru protejarea partilor esentiale ale corpului: maini, gat si umeri, spate, talpa si degetele piciorului.

Instructiuni de folosire Incalzitor degete picioare Thermopad

Dupa scoaterea din ambalaj incalzitoarele pot fi folosite imediat. Dureaza doar cateva minute pana cand incalzitoarele ajung la temperatura maxima. Te vei simti confortabil pana la 8 ore.

Activare la contactul cu aerul. Caldura naturala. Temperatura maxima: 65 °C (149 °F). Temperatura medie:  55 °C (131°F). Durata de functionare 8 ore.

Incalzitor Thermopad – Instructiuni de siguranta 

Incalzitoarele Thermopad nu sunt destinate utilizarii in scopuri medicale. A nu se folosi de copii pana in 6 ani!

Nu folositi daca aveti pielea sensibila, degeraturi sau orice fel de leziuni. A nu se folosi in timpul somnului.

thermopad

All Thermopads are climate neutral. The carbon footprint of our products is fully compensated!

 

Informații suplimentare

Producator

Main Menu