Cort Coleman Drake 3

895,00 lei

Stoc epuizat

Porniti intr-o noua aventura cu stil cu ajutorul noului sistem inovativ de instalare rapida a cortului Drake, FastPitch.

Betele de fibra de sticla si sistemul FastPitch™ asigura usurinta in instalare si exploatare. Intrarea este facila si adaposteste echipamentul de intemperii. 3000 mm coloana de apa.

 

 

Compare

Produse cumparate la pachet

Cort Coleman Drake 3

Porniti intr-o noua aventura cu stil cu ajutorul noului sistem inovativ de instalare rapida a cortului Drake, FastPitch.

Betele de fibra de sticla si sistemul FastPitch™ asigura usurinta in instalare si exploatare. Intrarea este facila si adaposteste echipamentul de intemperii, iar dormitorul va fereste de vanturile schimbatoare.

Sistemul FastPitch™ prin conectorul central pre-atasat si a stalpilor usor de ancorat va asigura instalarea rapida si usoara a cortului- poate fi ridicat de o singura persoana.

Tehnologia WeatherTec ™ va ofera confort si protectie atunci cand campati.

Caracteristica ignifuga a tesaturii va asigura ca materialul nu va izbucni necontrolat in flacari ci se va stinge singur, dandu-va timp de a scapa in caz de urgenta.

Teste de laborator certificate dovedesc ca tesatura tratata prin tehnologia Coleman UVGuard ™ SPF 50 protejeaza impotriva razelor ultraviolete ale soarelui. Utilizarea corecta a produselor de protectie solara, combinata cu adaposturile realizate din materiale cu UVGuard ™ este un pas inainte in lupta impotriva arsurilor solare si radiatiilor.

Specificatii Cort Coleman Drake 3:

Capacitate: 3 persoane;
– Camera: 1;
– Instalare: ridicare rapida;
– Stalpi: fibra de sticla;
– Podea: PE pentru dormitor, lipit, complet integrat;
– Material exterior: poliester acoperit cu PU/ ignifug;
– Material interior: poliester respirabil, acoperit cu poliester PU, plasa;
– Cusaturi: lipite;
– Geanta de transport: inclusa;
– Dimensiune pachet: 62 x 21.5 x 21.5cm;
– Greutate: 5.8kg;
– Coloana de apa: 3000mm;

Caracteristici Cort Coleman Drake 3:

– Suprafata de dormit generoasa si o suprafata de depozitare spatioasa pentru bagaje si echipament
– Folie exterioara poliester 185T
– Podea ridicata integrata din PE ce ofera protectie la intemperii.
– Podeaua suprafetei de depozitare este mai groasa pentru a rezista traficului intens.
– Podeaua dormitorului – PE cu rezistenta ridicata.
– Ofera protectie impotriva insectelor.
– Bete din fibra de sticla.

– Sectiunile betelor sunt suficient de scurte pentru a putea fi introduse intr-un rucsac.
– Podeaua ridicata permite aerului rece sa intre la baza cortului iar aerul cald este impins prin aerisiri.
– Spatiul de stocare incapator ofera suficient loc pentru bagaje si o inaltime buna.

Toate produsele Coleman

Tehnologie de fabricatie Coleman:

tehnologie cort coleman


Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii.

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Cort Coleman Drake 3

An articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Informații suplimentare

Greutate 5,8 g
Culoare

Material

Straturi

Producator

Activitate

, , , , ,

Main Menu