Sawyer Extractor

149,00 lei

Stoc epuizat

Sawyer Extractor – kit prim ajutor pentru extractie venin& muscaturi insecte. Extractor este o pompa de extractie venin si otrava in urma muscaturilor de sarpe, albine, viespi, tantari si altele.

Compare

Produse cumparate la pachet

Sawyer Extractor – kit prim ajutor pentru extractie venin& muscaturi insecte

Extractor este o pompa de extractie venin si otrava in urma muscaturilor de sarpe, albine, viespi, tantari si altele.


Este usor, mic si reutilizabil. Extractorul inlatura veninul de sub piele rapid, cu o singura miscare. Astfel poate fi folosit cu o singura mana.

Kitul include 4 recipiente de diferite dimensiuni associate diverselor muscaturi.
Sawyer Extractor inlatura veninul in urma muscaturilor sau intepaturilor in diferite zone ale corpului, cu precadere din extremitatile lui, avand o eficacitate mai mica in zona cu masa musculara crescuta.

Pentru mai multe detalii urmariti ghidul video.

Sawyer Extractor Kit include:

– Pompa Extractor
– alcool pentru curatarea zonei afectate
– bandaj adeziv
– o lama pentru indepartarea parului in zona cu probleme
– instructiuni de utilizare.

Sawyer este o companie americana specializata in sisteme de filtrare a apei, produse impotriva muscaturilor de insecte, repelanti, prim ajutor in expeditii outdoor si protectie solara.

Dintre produsele Sawyer recunoscute la nivel mondial, filtrele de apa sunt unele dintre cele mai cunoscute avand aplicatii nenumarate in zona de outdoor, camping, bushcraft, supravietuire, castigand nenumarate premii si recunoastere internationala.

Inca din anul 1984 compania Sawyer US oferă cea mai dezvoltată și mai bună tehnologie a produselor outdoor pentru filtrarea apei, protecția de razele solare si repelante anti inscte. Sawyer s-a specializat în combaterea celor două mari cauze ale deceselor din lume: lipsa apei potabile si a solutiilor de combatere a bolilor transmise prin intepaturile insectelor.
Filtru de apa Sawyer Mini filtreaza pana la 0.1 microni si inlatura 99.9999% din bacterii precum salmonella sau E.coli si 99.9999% dintre protozoare precum giardia sau cryptosporidium. De asemenea, inlatura in proportie de 100% particulele de microplastic.
Sistemul poate filtra pana la 378 541 litri de apa ( 100.000 gallons). Sistemul brevetat si premiat poate fi folosit de la camping cu copii si pana la calatoriile in tari cu risc in care nu poti fi sigur de provenienta apei potabile.

 

 

 

Informații suplimentare

Producator

Main Menu