Butelie cu valva Coleman C300 Performance

33,00 lei

Stoc epuizat

Cartușul de gaz Coleman Performance C300 ofera un amestec de gaz 220g (70/30) butan / propan în cartus filetat cu auto-etanșare si supapă de siguranță.

Este compatibil cu toate aparatele reetansabile Coleman.

- Dimensiune: 105 x 90 mm;
- Greutate: 361 g;
- Continut gaz 240g

Compare

Produse cumparate la pachet

Butelie cu valva Coleman C300 Performance, cartus aragaz.

Cartușul cu valva Coleman Performance C300 ofera un amestec de gaz 220g (70/30) butan / propan în cartus filetat cu auto-etanșare si supapă de siguranță.

Este compatibil cu toate aparatele reetansabile Coleman.

Caracteristici Butelie cu valva Coleman C300 Performance:

– Dimensiune: 105 x 90 mm;
– Greutate: 361 g;
– Continut gaz 240g

Va recomandam folosirea cu aragazul Fyrepower-piezo


Despre Coleman
Coleman Company, Inc. este una dintre cele mai faimoase si de succes companii de echipamente pentru camping si accesorii recreationale outdoor cu o istorie de peste 100 de ani.

Binecunoscutele lampi de camping au fost inventate in 1909, iar in 1914 au fost realizate primele lanterne. In istoria de peste 100 de ani a companiei Coleman si a produselor de camping au fost vandute peste 50 de milioane de lanterne in intreaga lume. Compania este astazi lider de piata in industria lanternelor recreationale si a aragazelor de camping.

Fondatorul comanieiWilliam Coffin Coleman, s-a nascut dintr-o familie care a migrat in Kansas din New England in 1871.

In drumurile sale, observa intr-o seara lumina stralucitoare a unei lampi pe gaz in vitrina unei farmacii. Sheldon vede potentialul si decide sa devina comis-voiajor de lampi calatorind in multe orase americane. Din nefericire nu reuseste sa vanda decat cateva lampi deoarece acestora le lipsea service-ul si hotaraste sa inchirieze lampile cu tot cu serviciul de intretinere. Astfel afacerea incepe sa dea roade si toate magazinele si bacaniile incep sa foloseasca noua metoda de iluminare care atragea clientii.

Don’t let life put you back on your heels. Lean into it.„, este motto-ul lui Sheldon Coleman care ghideaza si astazi compania cu acelasi nume de echipamente outdoor. Desi au trecut zeci de ani de la infiintare, Coleman ramane o companie care a demonstrat ca are abilitatea de a tine pasul cu vremurile, o companie care intelege pe deplin consumatorul produselor sale, o companie care creaza, dezvolta si stabileste standardele in industrie.

Unele dintre cele mai apreciate produse ale companiei sunt corturile de camping de tura sau de familie.

Butelie cu valva Coleman C300 Performance

Un articol mai amplu despre istoria Coleman gasiti AICI

Toate produsele Coleman

 

 

Informații suplimentare

Greutate 361 g
Producator

Main Menu